Usain Bolt ’un Futbolculuk Kariyeri Başlıyor!

Usain Bolt ’un Futbolculuk Kariyeri Başlıyor!
Usain Bolt ’un Futbolculuk Kariyeri Başlıyor!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atletizm kariyerini noktalamasının arkasından profesyonel futbolculuk serüvenine başlayacağını ifade eden ve Avustralya’nın Central Coast Mariners ekibiyle 6 haftalık deneme süresi konusunda prensip anlaşmasına varan Bolt, Avustralya ’nın Sydney kentine ulaştı.

Havaalanında kulüp yöneticileri, taraftarlar ve çok sayıda basın mensubu kadar karşılanan 31 yaşındaki Bolt, “Ne yapabileceğimi kullanmak için buradayım.” ifadesini kullandı.

Avustralya’da ne değin kalmak istediğine ilişkin bir soru üstüne “sonsuza dek” yanıtını veren Bolt, “Kapasitemi ve ne yapabileceğimi biliyorum, bundan dolayı bu bir fırsat.” şeklinde konuştu.

Ekim ayında başlayacak sezon öncesinde anlaşma gereği 6 haftalık deneme süresine yan tutulacak Bolt’un beğenilmesi durumunda minimum 1 yılık sözleşme imzalanılacağı varsayım ediliyor.

Olimpiyatlarda 8, dünya şampiyonalarında ise 11 kez altın madalya kazanmasından sonradan atletizm kariyerine son verdiğini ve kariyerini futbol sahalarında sürdürme kararı verdiğini ifade eden Bolt, Almanya, Norveç ve Güney Afrika ekipleriyle de idmanlara çıkmıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıda kaydırın.