United Efsanesi Mourinho ’yu Eleştirdi, Guardiola’yı Övdü!

United Efsanesi Mourinho ’yu Eleştirdi, Guardiola'yı Övdü!
United Efsanesi Mourinho ’yu Eleştirdi, Guardiola'yı Övdü!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manchester United efsanesi Eric Cantona, İngiliz ekibinin yönetiminin takımın başına Pep Guardiola yerine Mourinho ’yu getirerek büyük bir kusur yaptığını düşünüyor.

Eric Cantona, United ’ın son durumu ve menajer Jose Mourinho hakkında değerlendirmeler yaptı. Portekizli menajerin Manchester United için dürüst menajer olmadığı görüşünü savunan Cantona; “Mourinho’yu seviyorum… United’da mutlaka kupalar kazanmayı sürdürecektir. Lakin oyun tarzı doğru yok. United’ın oynadığı futbolda ne misafir etme ne de yaratıcılık söz konusu… Böyle büyük bir kulüp, takımın başına Pep Guardiola’yı getirmeliydi. Lakin onu acilen, adını bildirmek istemediğim diğer takımda büyü yaparken görüyoruz.” biçiminde konuştu.

İngiliz ekibi göre ödev verilmesi halinde seve seve United’ı çalıştırabileceğini de ekleyen Cantona; “United yönetimi nerede olduğumu biliyor. Göreve için çağrılmam durumunda, tıpatıp Alex Ferguson döneminde olduğu gibi, taraftarı eğlendiren, becerikli bir oyun oynayabiliriz.” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için altında kaydırın.