Ünal Karaman Hedeflerini Açıkladı!

Ünal Karaman Hedeflerini Açıkladı!
Ünal Karaman Hedeflerini Açıkladı!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor’da teknik direktör Ünal Karaman, gün geçtikçe bordo mavili ekibin daha iyi bir performans göstereceğini belirtirken, “Oynadığımız hangi karşılaşma olursa olsun dünyanın en iyi takımı da dahil olmak üzere sahaya galibiyet için çıkarız. Biz maçlara tek tek bakıyoruz. Süper Lig’de kalan 30 karşılaşmada da 3’er puan hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

Bordo mavili ekibin tecrübeli teknik adamı, ilerleyen süreçte takımın daha iyi bir duruma geleceğini belirtti. Henüz ligin başı olduğunu vurgulayan Karaman, “Evet Galatasaray karşılaşmasında iyi futbol oynadık ve kazandık ancak biz Ankaragücü karşılaşmasında da iyi oynamıştık. Galatasaray müsabakasını oynadık ve bitti. Benim nazarımda o karşılaşma hakem son düdüğü çaldığı andan itibaren bitti. Önümüzde Aytemiz Alanyaspor maçımız var ve o karşılaşmaya odaklanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Milli takımlarda forma giyen futbolcuların problemsiz bir şekilde takıma katılmasını beklediklerini ifade eden Karaman, “Mevcut futbolcularımızın idman eksiği ve sakat olanların en kısa sürede tedavilerinin sonuçlanarak aramıza katılmasını bekliyoruz. Dolayısıyla hedefler bitmiyor. Oynadığımız hangi karşılaşma olursa olsun dünyanın en iyi takımı da dahil olmak üzere sahaya galibiyet için çıkarız. Biz maçlara tek tek bakıyoruz. Ligde kalan 30 karşılaşmada da 3’er puan hedefliyoruz.” dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.