Ulaşım Sen’den MHP’ye Ziyaret

Ulaşım Sen'den MHP'ye Ziyaret
Ulaşım Sen'den MHP'ye Ziyaret
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Ulaşım-Sen Gaziantep Şube Başkanı Baler FİDAN Şube Yönetimi ve temsilcilerden oluşan bir heyetle birlikte MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan ve MHP Gaziantep İl Başkanı Muzaffer Çelik’i ziyaret etti.

Yapılan toplantıda Ulaşım meslek kolunda TCDD, Havalimanı ve Ulaştırma 7.Alan Müdürlüğü faaliyetleri ve çalışanların sorunları hakkında MHP İl Başkanı Çelik ve Milletvekili Taşdoan’a birifing verildi. Türk Ulaşım-Sen Gaziantep Şube Başkanı Baler Fidan, Milletvekili Muhittin Taşdoğan a uğurlu olsun dileklerini ileterek, “Vekilimiz kamuyu ve ulus çalışanlarının sorunlarını bilen biri TBMM’de sesimiz olacağından hiç şüphemiz yok, Gaziantep yerelerinde yaşadığımız sorunları biliyor gerekeni yapacağı hususunda kendilerine güveniyor TBMM de yapacağı çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gaziantep Havalimanı bizlerinde devamlı olarak kullandığı bir kuruluş oradaki olumsuzlukları biliyoruz, sorunların giderilmesi için üzerimize düşeni yapacağız, Ulaştırma Bölge Müdürlüğünün yer değişikliğini takip ediyor, başarılı işler çıkarıldığını görüyoruz. TCDD İnşaatı ile ilgili belirsizlikleri Ulaştırma ve Altyapılar Bakanı Mehmet Cahit Turan’a şahsen sorup, konu ile ilgili kamuoyunu bilgilendireceğiz” dedi.

İl Başkanı Muzaffer Çelik’te Türk Ulaşım Sen üyelerine ziyaretlerinden nedeniyle teşekkür etti. – GAZİANTEP