‘Türkiye’deki konserlerimden büyük tutku alıyorum

'Türkiye'deki konserlerimden büyük tutku alıyorum
'Türkiye'deki konserlerimden büyük tutku alıyorum
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Harbiye Açık Hava Yaz Konserleri dahilinde yarın sevenleriyle buluşmaya hazırlanan sanatçı,  Mohsen Namjoo yaptığı değerlendirmede, her programında yeniliklere yer vermeye çalıştığını söyledi.

“DİNLEYİCİLERİMLE BAĞLANTIMI KOPARTMAK İSTEMEDİM”

Önceki konseriyle ara sıra vakit farkı olması gerektiğini düşündüğünü açıklayan Mohsen Namjoo, “Nadiren süre ayrı olması gerektiğini düşünüyorum fakat konseri düzenleyenler burada bir karnaval olduğunu söyleyerek ısrar ettiler, ben de kıramadım. Üniversite öğrencileri ilk kez elde etmek üzere dinleyicilerimle bağlantımı koparmak istemediğim için de onlarla konserde buluşma fikri fazla hoş geldi.” diye konuştu.

“TÜRKİYE’DE YAŞAMAK İSTİYORUM”

Türkiye’de kendi sanatı üzerine ders devretmek istediğini aktaran Mohsen Namjoo, “Bir süre Türkiye’de yaşamak istiyorum. Eğer ders verirsem, burada yaşamam için de bir fırsat oluşturabilir ve böylelikle Türk müzisyenlerle bağımı güçlendirebilirim.” ifadesini kullandı.

VAN’DA SAHNE ALACAK

Mohsen Namjoo, Türk müzisyenlerle karşılıklı projelerini sıklaştırdığına sinyâl ederek, eylül ayında Van’da düzenlenecek bir festivalde Türkiye’den müzisyenlerle sahne alacağını dile getirdi.