Türkiye’de Gamex çılgınlığı

Türkiye'de Gamex çılgınlığı
Türkiye'de Gamex çılgınlığı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dijital eğlence ve oyun sektörünün en manâlı markalarını Türkiye ’de buluşturan GameX 2018 Milletlerarası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı’na ziyaretçi akını yaşandı.

YERLİ MARKALAR DA YER ALDI

Balkanlardan Ortadoğu ’ya uzanan bölgedeki birincil ve tek fuarı olma özelliğini içeren fuar, en yeni dijital oyun lansmanlarına, turnuvalara, müthiş şovlara, dijital gösterilere, drone ve robot yarışları gibi birçok eğlenceli etkinliğe konut sahipliği yaptı.

Fuara 100 aşkın yerli ve yabancı dijital oyun işyeri ve markası katıldı.

OKUL ÖNCESİ OYUNA KOŞTULAR

Okulların açılmasına sayılı günler kala dijital oyun tutkunu binlerce genç, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi ’nde düzenlenen fuardaki salonları hınca hınç doldurdu. Dijital oyun dünyasının en yeni dijital oyunlarını oynamak ve hayranı oldukları fenomen oyuncuları bakmak üzere GameX ’e koşan gençler neredeyse bir izdihamın yaşanmasına yol açtı. Salonların koridorlarında yürümenin zorlaştığı ve yeni oyunları oynamak isteyenlerin saatlerce sıra beklediği GameX ’te eğlenceli ve heyecan batmış saatler yaşandı.

Oyun firmalarının düzenlediği turnuvalar da birbirleriyle kıyasıya rekabet içinde yer alan oyun tutkunları ayrıca müthiş şovlar eşliğinde, PC ve Konsol Oyunları, simülatör ve VR (Sanal Realite) deneyimleriyle kendilerinden geçtiler. Profesyonel e-spor takımları ve oyuncuları, son teknoloji oyuncu ekipmanları, fenomen haline gelmiş Youtuber ve streamerlar, çarpıcı cosplay etkinlikleri, sayısız ödül ile armağan ürünler, seminerler, paneller ve atölye çalışmaları da GameX 2018 Milletlerarası Dijital Oyun Fuarı ’nın etkinlikleri aralarında yer aldı.

Türkiye'de Gamex çılgınlığı