Totti ’den Juventus İtirafı!

Totti ’den Juventus İtirafı!
Totti ’den Juventus İtirafı!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Futbol kariyerinin tamamında Roma forması giyen ve 2016-2017 sezonu sonunda futbol kariyerini noktaladıktan daha sonra Roma ’da yöneticilik yapan Francesco Totti, Serie A ’ya ilişkin önemli ifadeler kullandı.

La Gazetta Dello Sport’a direktifler yapan Totti “Realist olmalıyız, bu Juventus’un Ligi. Biz, Milan, Inter, Napoli ve Lazio ile birlikte diğer bir ligde çaba etmeliyiz. Juventus rakipsiz ve cümbür cemaat bunun farkında. Beklentiler farklı yönde olmalı. Geçtiğimiz sezon Roma’nın Şampiyonlar Ligi’nde sözde final oynamasını, Serie A’yı da birincil 3 içerisinde bitirdiğini göz önünde bulundurursak, takımın gelişmesi, Şampiyonlar Ligi’nde final oynamak ve Serie A’yı şampiyon bitirmek anlamına kazanç. Herkes sezona başlarken bir amaç koyuyor fakat gerçekler fazla bambaşka. Ligi 2 ile 4. sıra arasında son vermek istiyoruz. Bugüne dek ligde sadece 3 maça çıkmış olduğumuz için bu şart birazcık abartılsa da, kimse sezona bu şekilde başlayacağımızı beklemiyordu. Kenetlenerek, idman sahası dışında konuşulanları bir kenara bırakmalıyız. Eusebio Di Francesco, en iyi İtalyan teknik adamlardan biri ve şahane bir karakteri var. Kimsenin kendisini etkilemesine izin vermiyor. Roma namına yeterince iyi bir teknik direktör olduğunu da ispatladı. Buradaki halk aralıksız galip gelmek istiyor ama diğer takımlar da kazanamıyor. Bu sebeple Juventus hariç hepimiz benzer gemideyiz. Kulüp ve taraftarlar teknik direktörün gerisinde durmalı. Her Zaman birlikte ekip olarak bu monotonluktan çıkabiliriz.” ifadelerini kullandı.

Eusebio Di Francesco ’nun çalıştırdığı başkent ekibi, bu sezon Serie A’da oynadığı 3 karşılaşmada 4 puan alabildi. Sarı kırmızılı takım bu maçlarda 5 kez gol sevinci yaşarken kalesinde ise 5 gole engel olamadı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıda kaydırın.