Tek tekerlek üzerinde gitmek isterken kaza yaptı

Tek tekerlek üzerinde gitmek isterken kaza yaptı
Tek tekerlek üzerinde gitmek isterken kaza yaptı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer İstinye Katar Caddesi üzerinde, geçtiğimiz hafta Pazartesi günü öğle saatlerinde, motosikletli bir maganda arkadaşlarıyla birlikte yola çıktı. Arkasındaki arkadaşıyla Maslak istikametine içten seyreden Yasin K., trafikte seyrettikleri esnada araçların aralarında tek tekerlek üstünde metrelerce gitti.

Ayrıca kendi keza arkasındakinin hem de sürücülerin canını daima tehlikeye atan maganda gösteri uğruna cambazlık hareketleri yaptı. Ölüme davetiye çıkartan maganda, bunları yaparken başına kask bile yoktu.

YIĞIN YUKARI TEK TEKER GİTMEYE ÇALIŞTI

Trafikte bu şekilde seyreden motosikletli maganda, tepe yukarı seyrettiği esnada arkasındakiyle beraber tek tekerlek üzerinde gitmek istedi. Birincil denemesinde başarısız olan genç, ikinci bir test yerine getirmek için ön tekerliği havaya kaldırdı oysa motosikletin hakimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkan motosikletteki gençler, İstinye ’nin en işlek caddesinde yere düştü. Hafif şekilde yaralanan gençler kısmet eseri arkasındaki seyreden otomobillerin aşağıda kalmaktan az kalsın kurtuldu.

O anları kaydeden gençler bundan başka sosyal medyada yayınladı.

Tek tekerlek üzerinde gitmek isterken kaza yaptı ViDEO