TBF Başkanı Türkoğlu: Hedefimiz 2019 Dünya Kupası

TBF Başkanı Türkoğlu: Hedefimiz 2019 Dünya Kupası
TBF Başkanı Türkoğlu: Hedefimiz 2019 Dünya Kupası
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Shangri-La Bosphorus Otel’de Bilyoner ile yapılan sponsorluk anlaşması imza töreni ardından basın mensuplarına konuşan Hidayet Türkoğlu, önlerinde İspanya ve Karadağ ’la oynanacak karşılaşmaların olduğunu hatırlatarak, “Kadro da açıklandı, bütün oyuncuları kutluyorum. İnşallah iyi bir performans ortaya koyarlar ve sakatlık olmadan maçlarını tamamlarlar.” dedi.

Kadroya ağırlama edilen basketbolcuların paha biçilmez olduğunu kaydeden Türkoğlu, ” Namzet kadroya çağrılan isimler, kulüplerimizde bizi temsilci, galibiyet olmalarını istediğimiz arkadaşlar. Gaye 2019 Dünya Kupası’nda yer elde etmek. A Milli Ekip Başantrenörü Ufuk Sarıca ve teknik ekibi bu konuda fazla istekli. Önümüzdeki karşılaşmalardan asgari birini kazanmamız halinde Çin’e gitme hakkı elde ediyoruz. Yönetim olarak onların her zaman destekçileri olmayı sürdüreceğiz. Umarım iki hoş tesadüf oynarız ve Çin’e gitme hakkı kazanırız.” biçiminde konuştu.

Başarılarda sponsor katkısının da öneminden bahseden Türkoğlu, “Devletimiz spora destek olsa da özel sektörün bu türde destekleri daha manalı oluyor. Federasyon olarak bu stil anlaşmaları önemseyen, basketbola daha da değer katacağına inanan bir ekibiz.” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıda kaydırın.