Tatili ucuza getirmenin yolları

Tatili ucuza getirmenin yolları
Tatili ucuza getirmenin yolları
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arife günkü yarım günlük mesainin de tatile eklenmesiyle otel konaklaması, yurt içi ve yurt dışı turlar, uçak ve otobüs biletlerinin online satışlarında büyük yoğunluk yaşanıyor. Avantajix.com Kurucu Ortağı Kuvvetli Kayral, otellerin doluluk oranının yükselmesinden dolayı fiyatların artacağına dikkat çekerek, uygun fiyatlı tatil için şu önerilerde bulundu:

Tatilinizi online satın alın: Tatil rezervasyonunu online siteler üzerinden yapın. İnternette her şeyi rahatlıkla inceleyip, bütün detayları okumak ve gerekiyorsa benzer otele böylece fazla öbür siteden varmak olası. Veri her şey seslenmek. Ne dek akıllı olursanız pek ucuza konaklama imkanına sahip edinmek sizin elinizde.

Fırsat sitelerini takip edin: Akdeniz ve Ege’de büyük turizm acentaları ile çalışan otellerde yer bulunamayabilir veya dönem dönem fiyatları tavan yapabilir; lakin hala aynı lokasyonda -ya da hiç aklınızda olmayan ama duyunca ilginizi çekecek lokasyonlarda- abes yatağı olan ufak işletmelerde uygun fiyatlı yer bulmak muhtemel. Bunların birçok da fırsat sitelerini kullanıyor. Şu sıralar fırsat sitelerini yakından takip edin, fırsatları kaçırmayın.

Para iadeli alışveriş sitelerini kullanın: Son yıllarda Avantajix.com gibi para iadeli alışveriş siteleri online alışverişin olmazsa olmazı haline geldi. Tatil satın alacağınız siteye bu siteler üzerinden gitmeniz, ekstra peşin para para kazanma imkanı sağlayacaktır. Kazanacağınız peşin para parayla tatilinizi uzama veya bir üst derslik otelde tatil yapma olanağı bulabilirsiniz.

Ulaşım dahil seçeneklerini seçim edin: Tatile havayolu ile gitmek zorundaysanız, ulaşım dahil seçeneklerini mutlaka tercih edin. Şu sıra bayram tatili günlerindeki uçak bileti fiyatları tavan yapmış durumda. Yolculuk acentaları evvelden anlaşma yaptıklarından fazla ucuz fiyat verebiliyorlar. Aynı otele bir diğer acenta daha düşük fiyat verse de muhtemel ulaşım masraflarınızı da hesaplayarak, tercihinizi otel+ulaşım toplam rakamı üzerinden yapın.