Ziraat ve Orman Bakanı Pakdemirli Azerbaycan’da

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli Azerbaycan'da
Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli Azerbaycan'da
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ziraat ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Azerbaycan’da TİKA Bakü Koordinatörlüğü ve Yunus Emre Enstitüsü’nü ziyaret etti.

İki günlük resmi ziyaret dahilinde Bakü’de bir takım programa katılan Bakan Pakdemirli, Azerbaycan Ziraat Bakanı İnam Karimov ile beraber TİKA Bakü Koordinatörlüğü ve Yunus Emre Enstitüsü’nü ziyaret etti.

TİKA’da Bakü Program Koordinatörü Akıllı Tiryaki’den araştırmalar hakkında data bölge Bakan Pakdemirli, Yunus Emre Enstitüsü Bakü temsilcisi Evren Özdemir’den de emek harcamalar hakkında veri aldı. Pakdemirli, Yunus Emre Enstitüsü Soyluluk Defteri’ne ise şu ifadeleri yazdı:

“Bugün dost ve kardeş ülke Bakü’de Yunus Emre Enstitüsü’ndeyiz. Başarıya ulaşmış araştırmalar hakkında veri aldık. Biz Azerbaycan ile bir ırk iki devlet olmamız bu biçim STK’ların toplumları daha da birleştirme, kaynaştırma namına yaptıkları hizmetleri gönül rahatlığıyla karşılıyoruz. Hükümetimiz adına meydana getirilen hizmetlerin yanında olduğumuzu tekraren demeç ediyor, başarıya ulaşmış çalışmalarından dolayı Enstitü personelini kutluyorum.” – BAKÜ