Talat Bulut’la devam kararına tepki yağıyor

Talat Bulut'tan ilk izah etme geldi
Talat Bulut'tan ilk izah etme geldi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yasaklanmış Elma dizisinin kostüm asistanı Özge Ş., 31 Mayıs’ta oyuncu Talat Bulut hakkında tacizden suç duyurusunda bulunmuştu. Soruşturmada, delil bulunamadığı için takipsizlik kararı verilmişti. Yapımcı Faruk Aksoy da, ”Talat Bulut ile yola devam. Yakında Yasaklanmış Elma”nın çekimleri başlıyor” demişti.

“KARAR GÖZDEN GEÇİRİLSİN”

Dizinin yapımcısının Talat Bulut’la devam demesi kararına, set emekçileri, yönetmen ve senaristlerden tepki geldi. Konuyla ilgili ilan yayınlayan sinemacılar, Talat Bulut’un Yasak Elma dizisine devam etmesiyle ilgili olarak verilen kararın bitmiş gözden geçirilmesini istedi.

“TACİZCİYİ ÖDÜLLENDİRMEYİN”

Bildiriye imza atanlar, “Tacize maruz kalan kadının başına geleni anlatması oldukça zordur; dışlanmaktan, suçlanmaktan, ciddiye alınmamaktan, aşağılanmaktan korkar! Tacizciyi ödüllendiren, mağduru cezalandıran bu dobra dobra adaletsiz tutumu kesinlikle kabul etmiyoruz. Bu cezasızlık kararı tacize uğrayan binlerce kadının cesaretini kıracak, sayısız trajedilere sebep olacak, aynı tavırları bildiren erkeklere ise yiğitlik verici bir emsal oluşturacaktır. Kostüm asistanı bayan arkadaşımızın yanına olduğumuzu belirtirken Yasak Elma dizisinin yapımcısı Fatih Aksoy’dan ve dizinin yayınlandığı kanal olan FOX TV yönetiminden Talat Bulut’un diziye devam etmesi kararını yeniden gözden geçirmesini istiyoruz” açıklamasını yaparak Özge Ş.’ye yardım olduklarını bildirdiler.

Talat Bulut'la devam kararına tepki yağıyor