Talat Bulut: Bana iftira atanları mahkemeye vereceğim

Talat Bulut: Bana iftira atanları mahkemeye vereceğim
Talat Bulut: Bana iftira atanları mahkemeye vereceğim
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dizi seti çalışanı Özge Ş. ’nin tacize uğradığını bahis ederek savcılığa kabahat duyurusunda bulunmasının gerisinde oyuncu Talat Bulut hakkında Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı ’nca soruşturma başlatıldı.

İTİRAZ KABUL EDİLMEDİ

Savcı soruşturmasını tamamlayarak takipsizlik kararı verdi. Bunun üstüne Özge Ş. ’nin avukatı Sibel Önder, Bakırköy 1. Sulh Ceza Hakimliği ’ne gitgide artarak karara itiraz etti. İtiraz talebini değerlendiren hakimlik 14 Ağustos 2018 ’de görülen duruşmada kovuşturmaya yer olmadığına dair kararın delillere, oluşa, eylemin niteliğine, ve hukuka uygun olduğu gerekçesiyle reddetti. Mahkeme bu kararının muhakkak olduğunu kaydetti.

“DÜN DÜNDE KALMADI”

Kendisine iftira atıldığını bildiren Bulut sosyal ağ hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Mevlana’nın ‘dün dünde kaldı ama yarına dair bir şey söylemek lazım’ sözünü ben değiştirmeliyim. Dün dünde kalmadı. Bugüne ve yarına dair yeni şeyler anlatmak ve uyarılar gerçekleştirmek gerek. Üzerime haksızca atılan ve mesnetsiz olduğu yargının tüm mercileri tarafından tekrar tekrar kanıt ve tescil edilen bir iftirayı insanoğluna yakışmayacak bir şekilde bana düşmanlık için pervasızca faydalanma çabası içine giren herkesi fakat herkesi bugüne kadar şaşırma ve sükûnetle peşine düşüp takip ettim. Hakkıma ortaya atılan yalanın açık bir kötüleme olduğu yargı tarafından tüm detaylarıyla ortaya konduğu halde bazı linç seviciler kamuoyu nezlinde itibarımı hırpalamak için hala çırpınmaya devam ediyor. Onlar artık bilmeliler oysa bana atılan bir iftira olduğunu ortaya koyan yargı onların bu açık suç girişimine de kayıtsız kalmayacaktır. Bugünden itibaren gerek yazılı gerekse sözlü olarak yaptıkları açıklamalarla şahsıma karşı karalama kampanyası aranjör ve buna karşılıklı olan herkesle ayrı olarak adalet önünde hesaplaşacağım. sırası gelmişken şahsıma atılan iftiranın birincil gününden yargı kadar haklı olduğum ortaya konana kadar bundan sonradan da desteğini benden esirgemeyecek ilk önce avukatlarım edinmek üzere tanıdığım, tanımadığım herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Gönderdiğim mesajlara cevap vermeye yetişemediğim binlerce insana buradan şükranlarımı sunuyorum. Baş tacısınız.”