Taksim’de kadınları yerde sürükleyen zanlılar yakalandı

Taksim'de kadınları yerde sürükleyen zanlılar yakalandı
Taksim'de kadınları yerde sürükleyen zanlılar yakalandı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beyoğlu Taksim Turan Caddesi üstünde geçtiğimiz ay 3 şahıs, taksiden inerek apartmana giren 2 kadının çantasını kapkaç yaptı. Çantasını vazgeçmek istemeyen bayan ise kapkaççılar göre birkaç metre sürüklendi. Olayın ardından emniyet kamera görüntülerini inceleyen güven timleri, şahısları yakalamak için alıştırma başlattı. Araştırmalar sürdüğü esnada geçtiğimiz 8 Ağustos ’ta benzer şüpheliler saat 06.00 sıralarında benzer sokak üstünde erkek bir vatandaşa saldırarak üstündekileri gasp etmek istedi. Vatandaşın direnmesi üzerine şahıslar bir şey alamayarak kaçtı.

Taksim’de kadınları yerde sürükleyen zanlılar yakalandı

GÜVEN TİMLERİ BULDU

Olayın gerisinde vatandaşın ihbarı üstüne çalışma başlatan güven timleri, motorize yunus ekiplerinin başvuru yaptığı yerde eşkalleri ve kimlikleri belirlenen H.Ş. ve M.A. ’yı gördü. Kişilerin kaçmaya başlamasının gerisinde polis ile aralarında kovalamaca yaşandı. Yaşanan kovalamacada şahıslar kıskıvrak yakalandı.. O anlar ise emniyet kameralarına yansıdı.

Kişilerin sorgulanmak üzere büroya getirilmesinin arkasından kendilerini ziyarete gelen Y.A. da olaya karışan 3 ’üncü şahıs olduğunun saptama edilmesi üstüne gözaltına alındı.

İşlemlerinin tamamlanmasının adından adliyeye sevk edilen şüpheliler, adli yoklama şartıyla serbest bırakıldı.