Söz dizisinde flaş ayrılık! Atakan Arslan artık yok

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Söz dizisinden ayrıldığını 2016 Survivor yarışmasında şampiyonu ünlü sporcu Atakan Arslan sosyal medya hesabından duyurdu. Açıklamasında, “Söz dizisinden kendi isteğimle ayrılmış bulunmaktayım. İzleyicilerimize bizi destekleyenlere herkese teşekkürler başka projelerde buluşmak üzere.” İfadelerine yer verdi.

Star TV’de yayınlanan Söz dizisi 12. Bölümde sezon finaliyle ekranlara ara vermişti. Kadrosu ve hikâyesiyle göz dolduran yapımın 2.sezon da ekran macerasına devam edeceği duyurulmuştu. Dizinin yeni sezonda Eylül ayı itibariyle ekranlara dönmesi bekleniyor. Ancak dizinin önemli karakterlerinden biri olan Üsteğmen Zafer Yaman’a hayat veren Atakan’ın ayrılık kararı akıllarda soru işareti bıraktı.

Survivor All Star’a katılabilir mi?

Oldukça başarılı giden bir yapımdan ayrılma tercihinde bulunan Atakan’ın başka bir projeyle ekranlara dönmesi bekleniyor. Acun Ilıcalı, TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor’ın 2017-2018 sezonunda Survivor All Star 2018 şeklinde geleceğini ve kadrosunu,

 “Survivor’da yeniden bir All Star çekmeyi planlıyoruz. Önümüzdeki sene için Turabi, Hilmicem öteki tarafta Nagihan, Merve Aydın, Atakan olacak. Olağanüstü bir kadro oluşmuş durumda.” sözleriyle açıklamıştı. Hal böyle olunca Atakan’ın diziden ayrılığının sebebi All Star’da yarışacak olmasına bağlanıyor.