Soygun planı yapan 3 güvenilmez yakalandı

Soygun planı yapan 3 güvenilmez yakalandı
Soygun planı yapan 3 güvenilmez yakalandı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Esnaf Mesut D., bankadan 117 bin lira çekti. Aracına binen Mesut D. bir vakit daha sonra yakacak edinmek üzere istasyona girdi. O esnada kimliği belirsiz bir kişi, elindeki demir ile kimseye ayrım ettirmeden lastiği patlatarak uzaklaştı. Lastiğin havası bir anda inmeyince Mesut D. bunu ayrım etmeden yoluna devam etti. Ancak Mesut D. bir süre sonradan kendisini bir aracın takip ettiğini ve sağ arkadaki tekerleğinin havasının azaldığını anladı.

“LASTİĞİN HAVASI BITMEK ÜZERE TAKIP EDİLİYORUM”

Durumdan şüphelenen adam, aracını Gülsuyu Polis Merkezi yakınındaki bir sokağa çekerek Polis İmdat hattını aradı ve polise, “Üzerimde yüklü miktarda para var ve bir vasıta beni peşine düşüp takip ediyor. Aracımın lastiğinin havası da bitmek üzere” diye ihbarda bulundu. Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri durum yerine doğru harekete geçti. Ekipler, Mesut D. ’nin plakasını verdiği araçtan inmiş olduğunu ve onu gözetleyen 3 şüpheliyi kaçmaya çalışırken gözaltına aldı.

ÖZGÜRLÜK KALDILAR

Yankesicilik ve Üçkâğıt Ofis Amirliği ekiplerince yapılan çalışmada gözaltına alınan şüphelilerin petrolde aracın lastiğini patlattıkları ve Mesut D. ’nin tamir için inmesini bekledikleri ortaya çıktı.

Gözaltına alınan Kolombiya uyruklu Harol Hoçtavıo P.  ve Asıl Marcela Gomes G.  ile Peru uyruklu Daniel Arturo Mıranda R. ’nin  şubedeki işlemlerinin peşinde adliyeye sevk edildi. 3 değişken çıkartıldıkları mahkemece adli denetleme şartıyla hür bırakıldı.