Sökespor Başkanı Yusuf Günal, MHP’den Namzet Adaylığını Açıkladı

Sökespor Başkanı Yusuf Günal, MHP'den Namzet Adaylığını Açıkladı
Sökespor Başkanı Yusuf Günal, MHP'den Namzet Adaylığını Açıkladı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Söke İlçe Teşkilatı’nda birincil belediye başkan aday adayı kamuoyu ile paylaşıldı. 24 Haziran genel seçimlerinde MHP Kültürlü milletvekili aday adayı da olan Sökespor Kulüp Başkanı Yusuf Günal, hemen de Söke Belediye Başkan namzet adayı olduğunu açıkladı. MHP Söke ilçe binasında yapılan basın toplantısında İlçe Başkanı Veysel Öztürk ve Kadın Kolları Başkanı Hilal Ayyıldız Ateş de bulundu.

Basın toplantısında birincil yorumlama Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk’ten geldi. 2019 lokal seçimleri öncesinde belirledikleri tasarlama zarfında aday adaylığı açıklamalarını parti merkezinde yapacaklarını belirten Veysel Öztürk; “Belediye Başkanlığına namzet adayı olanların sokak yerine aday adaylıklarını parti merkezimizde açıklamalarını yerinde görüyoruz. Bu kararı; ayrıca aday adaylarımızı, ayrıca de partimizi yıpratmamak adına aldık. Elbette adaylık kararını genel merkezimiz verecektir. Başkan adayı belirlenene değin aday adaylarımız kendi bireysel çalışmalarını sahada yapacaklar ve kendilerini kamuoyuna tanıtacaklar. Bu anlamda ilk aday adayımız da ayrıca üyemiz, ayrıca de delegemiz olan Sökespor Kulüp Başkanı Yusuf Günal oldu. Ben sürecin teşkilatımız ve Yusuf Bey adına bahtı açık olmasını diliyorum” dedi.

‘Namzet adaylığımı izah etmek benim için büyük bir gurur’ diyerek sözlerine başlayan MHP Söke Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Günal; “Söke’nin geleceği için, Söke’nin sorunlarını çözmek ve hizmet etmek namına böyle bir yola çıktığımız için onurlu, gururlu ve çokta mutluyum. Genel merkezimiz neye, nasıl karar verir bu yaşayıp, göreceğiz. Lakin adaylık görevini bana verirlerse Söke Belediye Başkanlığı için göreve hazırız. Söke’nin başlıca sorunları anlaşılır. Söke’ye hizmet yapabilmek için yola çıktık, inşallah hayırlısı olur” diye konuştu.

“Başka namzet adaylığı başvurusu var mı?” sorusu üzerine MHP Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk; “Bugüne değin röportaj yaptığımız dört arkadaşımız var. Yusuf Günal başkanımız da bunlardan biriydi. Önümüzdeki hafta yaptığımız programa göre bir arkadaşımızın daha namzet adaylığını açıklaması söz konusu. Önümüzdeki ilerleyen dönemde bu sayının daha pozitif olabilme ihtimali de var. Ama şunu da ifade etmeliyiz. Namzet adaylığı bu partiye sevdanın bir göstergesidir. İşinden gücünden, şahsından somut ve manevi fedakarlık yapıp, parti namına Söke’ye hizmet vermek istiyorum diyerek yola çıkmaktır. Bu namzet adayı arkadaşlarımızdan biri genel merkezimizin takdiri ile aday olacaktır. Bu şart hiçbirimizde katiyen kırgınlık, küskünlük yaratmayacak. Belirlenen adayımız ile kol kola çalışacağız” diye konuştu. – AYDIN