Şoför Esnafından Ertürk’e Ziyaret

Şoför Esnafından Ertürk'e Ziyaret
Şoför Esnafından Ertürk'e Ziyaret
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahramankazan, Çubuk, Akyurt ve Elmadağ Şoförler ve Kamyoncular Esnaf Odası başkanları, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ü ziyaret etti. Şoför esnafının sorun ve taleplerinin konuşulduğu ziyarette, karşılıklı görüntü alışverişinde bulunuldu.

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Çubuk, Elmadağ, Akyurt ve Kahramankazan Şoförler ve Kamyoncular Esnaf Odası başkanlarını ağırladı. Oda başkanları Bünyamin Akdere, Fatih Eryılmaz, Polat Bastak ve Mustafa Atak’ı makamında ağırlayan Ertürk, misafirleriyle yakından ilgilendi. Sürücü esnafının sorunlarının masaya yatırıldığı ziyarette, Ertürk ve oda başkanları karşılıklı bakış alışverişinde bulundu.

Esnafımızın yanındayız

Başkan Ertürk, öteki tüm iş grupları gibi şoför esnafının da durmadan yanlarında olduklarını söyledi. Şoför esnafının sürekli olarak yollarda olduğunu ifade eden Ertürk, “Onlar ekmek paralarını direksiyon sallayarak kazanan kardeşlerimiz. Bu manalı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Sorunlarını, taleplerini dinlediğimiz sürücü esnafı kardeşlerimize, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki hükümetimiz gibi biz de elimizden geleni desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz” diye konuştu. – ANKARA