Sivas’ta esnafı soyup Antalya’da tatil yaptılar

Sivas'ta esnafı soyup Antalya'da tatil yaptılar
Sivas'ta esnafı soyup Antalya'da tatil yaptılar
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

6 Ağustos’ta, ödemeleri için bankadan 16 bin 300 lira para çeken kırtasiyeci R.Y. Rahmi Günay Caddesi üzerinde bulunan kırtasiye dükkanına geldi.

Bu sırada peşine düşüp takip edildiğini anlamayan R.Y. çektiği parayı poşete koyup meslek yerindeki masanın üzerine bıraktı. daha sonra tip gibi dükkana giren 3 kişiyle ilgilenmeye başladı.

Kişilerin meslek yerinden ayrılmasının peşinde R.Y. paranın bıraktığı yerde olmadığını fark etti.

SOYGUNCULAR ADANALI ÇIKTI

Olayla ilgili alıştırma başlatan Sivas İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Ofis Amirliği ekipleri şüphelilerin Fırat Ç., Hasan D. ve Yasin İ. olduğunu saptama etti.

Zanlılar Adanalı olduğu için Sivas polisi Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ile iletişime geçti. Adana polisi zanlıları yetişmek için çalışma başlattı.

Sivas'ta esnafı soyup Antalya'da tatil yaptılar

5 YILDIZLI OTELDE TATİL KEYFİ YAPMIŞLAR

Zanlılar ise parayı çaldıktan sonra kiraladıkları araba ile Antalya ’ya gidip 5 yıldızlı bir otele yerleşti. 3 gün boyunca 5 yıldızlı otelde tatil yapan zanlılar, 9 Ağustos günü Adana ’ya döndü.

Adana polisi zanlıların yakalanması için egzersiz başlattı. Yapılan çalışmada zanlıların kullandığı otomobilin D-400 karayolunda olduğu ve Adana ’ya antre yerine getirmek üzere olduğu belirlendi. Polis şok bir baskınla zanlıları yakaladı.

Sivas'ta esnafı soyup Antalya'da tatil yaptılar

BİR ZANLININ CEZAEVİNDEN KAÇTIĞI ANLAŞILDI

Polis zanlıları emniyete getirerek sorguya aldı. Zanlılardan Yasin İ. ’nin 12 Mart 2010 tarihinde eşi Cemile Seçil Sansür ’ü (33) silahla yaraladığı kayınvalidesi Gülten Sansür ’ü (43) ise öldürmekten 25 yıl hapis cezası aldığı oysa cezaevinden kaçtığını belirledi.

Yasin İ. bitmiş cezaevine konulurken, Sivas ’a gönderilen diğer 2 kişi sorgulandıktan sonradan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.