Sıla: Bizim beyaz atlı prens ata zıt bindi

Sıla: Bizim beyaz atlı prens ata zıt bindi
Sıla: Bizim beyaz atlı prens ata zıt bindi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Temmuz’da çıktığı Ayvalık Amfi Tiyatro Sahnesi’nde Sıla, şarkıları ile olduğu dek güzelliği ve sahne enerjisi ile de herkesi büyülemeyi başardı.

“BEN DE EVLENİYORUM SANDIM”

HER ZAMAN olduğu gibi şarkı arasında seyircilerle samimi diyaloglarda kuran başarılı popçu, “İnternete ve basına yansıyan haberlerden sonra babam apar topar annemi aramış. ‘Haberleri okudun mu? Bizim kız evleniyormuş’ Annem ast sıcacık… ‘Merak etme, pek bir şey olsa bizim gazetelerden önce haberimiz olur’ cevabını vermiş babama. Maşallah basında öyle başlıklar atmış ki; bende bir an evleniyorum filan sandım” dedi.

Sıla: Bizim beyaz atlı prens ata ters bindi

“BİZİM BEYAZ ATLI PRENS ZIT BİNDİ HERALDE”

Sıla sözlerine şöyle devam etti: “Nikah telaşı yazanlara bize yaşattıkları heyecan için teşekkür ediyorum. Bizim beyaz atlı prens cet ters bindi herhalde baksanıza hala kayıtlı bekarım. Neyse şükürler olsun fakat bununla yaşamayı öğrendik” sözleri ile faaliyet alanındaki herkesi kahkahalara boğdu.

Ayvalık Amfi Tiyatro’da gerçekleştirdiği konserinin son bölümünde ise daima olduğu gibi partili goy goy şarkılar adını verdiği şarkılarla final yapan Sıla, tek bir boş koltuk kalmayan ve merdivenleri bile tıka basa dolan mekanda sahnesini alkışlar aralarında tamamladı.

Sıla’nın beyaz atlı prens sözleri ‘Ailecek Şaşkınız’da ‘Beyaz atlı prens’ sahnesi olan eski sevgilisi Ahmet Kural’a gönderme olarak yorumlandı.