Şenol Güneş: Esas sorunumuz takımın forveti kim

Şenol Güneş: Esas sorunumuz takımın forveti kim
Şenol Güneş: Esas sorunumuz takımın forveti kim
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, B36 Torshavn ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam Fabri’nin gönderilmesinin arkasından takımın kaleci sorunu yaşayıp yaşamayacağı hakkında yöneltilen soruya, belli başlı sorunlarının kaleci yok forvet olduğunu söyledi. Güneş, “Gerçekte sorunumuz şu: ‘Şu anda santrforumuz kim?’ Cevabı net yok.” dedi. Şenol Güneş’in açıklamaları şu şekilde: “Fabri’nin gitmesi bizim gündemimizde yok. Kaleci transferi de hemen gündemde yok, Tolga’dan da memnunum, gayet iyi gidiyor, sözleşmesi de devam ediyor. Kalecinin durumunu bir sıkıntı olarak görmüyorum. Aynı parayı verip Fabri gibi bir kaleci almak içten değil”
“Negredo ve Vagner Love’ı beğeniyorum. Boşta olsalar ‘alalım’ diyebilirim. Slimani şu anda konuşuluyor, yazılıyor, alabiliriz, maliyeti yüksek fakat buraya geldiği vakit olmayabilir, verim alamayabiliriz. Doğrusu sorunumuz şu: ‘Şu anda santrforumuz kim?’ Cevabı net değil.”
“Vida gider mi? başka biri gider mi? Bilmiyorum. Geçen yıl ekip yaparken de sıkıntımız vardı, bu sezon da var ama Enzo fizik ve alıştırma olarak iyi. asgari verim beklenen Tosic’in gidişini kayıp olarak görüyorum, bunu da söyleyeyim.”