Şenlikoğlu : ‘Giresun’un Kaderini Değiştireceğiz’

Şenlikoğlu : 'Giresun'un Kaderini Değiştireceğiz'
Şenlikoğlu : 'Giresun'un Kaderini Değiştireceğiz'
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan göre Giresun Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Aytekin Şenlikoğlu, Giresun’da coşkulu bir şekilde karşılandı.

Giresun İl Başkanlığı’nda Giresun milletvekili Kadir Kültürlü ve namzet adayları ile birlikte partililere bir tavır yapan Şenlikoğlu “Giresun’un makus tarihini her zaman birlikte yenelim. Bu Giresunlu 10 yıldır hizmetsiz yaşıyor, kimseyle dargın değiliz ama şu iyi bilinmeli. Belediyeciliği biz yaparız. Bu Giresun’u ak belediyecilikle tanıştırmak zorundayız. Biz bu sokaklarda dolaşıyoruz, iyi biliyoruz. Biz bu sokaklardan gelmiş kardeşleriniziz. Yaparsak en iyisini bu yüzden biz yaparız.

“Yeşil Giresunduk biz” diyen Şenlikoğlu “Yeşil nerede kaldı? Bu şehirde ırk trafik çilesi, otopark sorunu ve imar çilesiyle yaşıyor. Bu saatten daha sonra el birliğiyle bu şehrin makus tarihini 31 Mart gecesi değiştireceğiz. Önce gönüllerde yer almamız lüzumlu. Bu yüzden girmedik kapı bırakmadık, bırakmayacağız. Sevgili Giresunlular adaylığımız bir sonuç değil bu bir başlangıçtır. Yeni bir sayfanın açılması için, bu saatten daha sonra baştan kendimizi anlatacağız. Süre Giresun vaktidir, el birliğiyle bu şehrin kaderini değiştireceğiz” şeklinde konuştu. – GİRESUN