Şarkıcı Miley Cyrus ’un mükemmel çiftlik evi

Şarkıcı Miley Cyrus ’un mükemmel çiftlik evi
Şarkıcı Miley Cyrus ’un mükemmel çiftlik evi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şarkıcı Miley Cyrus ’un müthiş çiftlik evi

Genç yaşında şöhrete kavuşan Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Miley Cyrus, Tennessee ’de 5.8 milyon dolarlık müthiş evi göz kamaştırıyor.

1/15

Miley Cyrus ’un evi 33 dönümlük bir arazi içerisinde yer alıyor. Evin bahçesinde bir havuz ve bundan başka mini golf sahası bulunuyor.

2/15

Rustik tarzda döşenen evde 6 yatak odası, sundurma ekranlı bir güneş odası ve tüm araziyi gören geniş bir teras var.

3/15

Daha önce Malibu ’da ve Hidden Hills ’de beygir çifliği alan şarkıcı, doğduğu şehirde bu evi alarak köklerine dönmek istiyor.

4/15

Hayranları heyecanla yeni şarkılarını beklerken, sanatçının bu ilham verici evde şahane besteler oluşturacağı kulislerde konuşuluyor.

5/15

Miley Cyrus ’un evi country ve rustik tarzıyla öne çıkıyor.

6/15

Sade ve pastel renklerin baskın olduğu iç dekorasyonun yer zemininde ve tavanda ahşap parke kullanılmış.

7/15

Ortamı daha sıcak bir ışık halkası getirmek için tavanlara yerleştirilmiş ahşap kolonlar uyarı çekiyor.

8/15

Bej rengin ahşapla uyumunun yakalandığı iç mekanda, büyük pencereler doğanın nimetlerinden maksimumda adet edinmek için tasarlanmış.

9/15

Antika tuğlalarla süslenmiş şömine ortama sıcaklık katarken, kitaplıklar ve sade oturma grubuyla ahenkli eskitme dolaplar evin enerjisini yukarı taşıyor.

10/15

Havuza bakan ve her tarafı camla dolgun kış bahçesinde bulunan salıncak ise eve hareket katıyor.

11/15

Yüksek ve geniş yatakların yer aldığı yatak odaları da evin geri kalanında olduğu gibi sade tasarımlarıyla uyarı çekiyor. Oturma odalarının aksine yatak odalarının zeminini duvardan duvara halı kaplıyor.

12/15

Pastel renklerin tercih edildiği yatak odaları, vizon rengi duvarlar ve ahşap mobilyalarla kombinlendiğinde, alışılageldik dekorasyon fikirlerinden farklılaşıyor.

13/15

Özel tüylü yatak örtülerinin kullanıldığı odalarda, aksesuar olarak abajur ve aynalar tercih edilmiş. 2 adet büyük yatak odasında şömine ve oturma grupları bulunuyor.

14/15

Antika ahşap malzemeden tasarlanmış makyaj masalarının ve bol miktarda duvar aksesuarının kullanıldığı davetli yatak odalarında ise; çift kapaklı ufak gardıroplar mevcut.

15/15