Sarıeroğlu: ‘Dostlarımıza Güven, Düşmanlarımıza Nefret Edilen Şey Salmaya Devam Edeceğimizin Enerjik Mesajlarını…

Sarıeroğlu: 'Dostlarımıza Güven, Düşmanlarımıza Nefret Edilen Şey Salmaya Devam Edeceğimizin Enerjik Mesajlarını...
Sarıeroğlu: 'Dostlarımıza Güven, Düşmanlarımıza Nefret Edilen Şey Salmaya Devam Edeceğimizin Enerjik Mesajlarını...
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, “Malazgirt’te yeniden büyük bir coşkuyla gerçekleştireceğimiz etkinliklerle, hele de içerisinden geçtiğimiz bu dönemde, dostlarımıza güven, düşmanlarımıza nefret edilen şey salmaya devam edeceğimizin güçlü mesajlarını vereceğiz.” dedi.

Malazgirt Zaferi’nin 947. yıl dönümü kutlamaları zarfında Muş’a gelen Sarıeroğlu, partisinin il başkanlığını ziyaret etti.

Sarıeroğlu, burada yaptığı konuşmada, kentte yoğun günlerin yaşandığını belirterek, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde, Okçular Vakfı ve AK Parti’nin koordinasyon sürecinde yer aldığı kutlamalara çok manâlı bir açılış yaptıklarını açıklama etti.

Sarıeroğlu, “1071, tarihimiz için fazla manâlı. Eğer bugün bu coğrafyada halen varlığımızı sürdürebiliyorsak bu zafere borçluyuz. Sultan Alparslan ve tüm ecdadımızı, tüm şehitlerimizi rahmetle yad etmek istiyorum. Gazilerimizi minnetle anıyoruz. Hayatta olan gazilerimize de şifa ve uğurlu uzun ömürler diliyoruz. Onlar olmasaydı bu vatanda hala varlığımızı sürdüremezdik. İnşallah bu varlığımız, bu büyüklüğümüz, birliğimiz, beraberliğimiz daim olacak bu topraklarda. İnşallah şehitlerimizin bizlere itimat etmiş olduğu bu vatana, bu topraklara biz de sahip çıkarak, bundan daha sonra da ilelebet varlığımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu.

Başkan Erdoğan liderliğinde yeni nesillere tarihi açıklamak adına kayda değer adımlar atıldığını, Muş ve Bitlis’te kutlamalar için yeni alanlar inşa edildiğini anlatan Sarıeroğlu, şunları kaydetti:

“İnşallah buralar 365 gün canlı olacak. Keza Muş hem Bitlis için yeni imkanlar oluştu. Malazgirt’te tekrar büyük bir coşkuyla gerçekleştireceğimiz etkinliklerle, hele de içerisinden geçtiğimiz bu dönemde, dostlarımıza güven, düşmanlarımıza nefret salmaya devam edeceğimizin güçlü mesajlarını vereceğiz. Birlik ve beraberliğimizin, kenetlenmemizin, omuz omuza dayanışma içerisinde olmamızın ne kadar manâlı olduğunu hissettiğimiz dönemlerdeyiz. Yine bu mesajı da güçlü bir şekilde tüm dünyaya, Anadolu’nun kapılarının açıldığı Malazgirt’ten vermiş olacağız.”

Sarıeroğlu, sonra esnaf ziyaretinde bulundu.