Şanlıurfa’da odun pazarında büyük yangın

Şanlıurfa'da odun pazarında büyük yangın
Şanlıurfa'da odun pazarında büyük yangın
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oduncular sitesinde çıkan yangına itfaiye, TOMA ve aranzözler müdahale etti. Büyük somut hasar oluşurken, 14 birey hastaneye kaldırıldı. Yangın yaklaşık 3 saatlik bir çalışmayla söndürüldü.

MADDESEL ZARAR BÜYÜK

Toplam 7 meslek yerinin adamakıllı kül olduğu, bir takım iş yerlerinin de kısmen hasar gördüğü yangında soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangının her yerde çıkma ihtimaline karşısında müdahale için gelen tüm itfaiye araçları ile sıhhat ekipleri bölgede hazırlanmış bekletiliyor.

Vatandaşlar ise yangından geriye kalan mallarını meslek yerlerinden çıkartıyor. Çalışmaların sabaha dek devam edeceği öğrenildi.

Şanlıurfa'da odun pazarında büyük yangın

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA GELDİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ise yangın dolayısıyla yazılı bir tanımlama yayımladı. Yangının kontrol altına alındığını belirtildiği açıklamada, “Bu gece saat 22.00 civarında Oduncu Pazarı Bölgesinde başlayan yangına aleyhinde teyakkuza geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz yangını kısa sürede kontrol altına aldı.

Başkan Nihat Çiftlik Sahibi ’nin koordinesinde Büyükşehir Belediyesi göre oluşturulan kriz masasında, Büyükşehir, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, ilçe belediyeleri, Orman Bölge Müdürlüğü, Güvenlik Müdürlüğü ile Organize Sanayi Bölgesine emrindeki ekipler tek noktadan yangına müdahalede bulundu. İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin yoğun çaba gösterdiği yangın kontrol altına alınırken, ekiplerin soğutma çalışması sürüyor” denildi.

Şanlıurfa'da odun pazarında büyük yangın

14 KIŞI HASTANELİK OLDU

 

Keza yangında dumandan etkilenen ve söndürme çalışmaları sırasında meslek yerlerindeki malzemeleri almaya çalışırken yaralanan 14 birey ise hastaneye kaldırıldı.

Dumandan etkilenen ve yaralananların sağlık durumu durumlarının iyi olduğu öğrenildi.