Samsung’un Yeni OLED TV’si 664 Bin Liralık Fiyatıyla Dudak Uçuklattı

Samsung'un Yeni OLED TV'si 664 Bin Liralık Fiyatıyla Dudak Uçuklattı
Samsung'un Yeni OLED TV'si 664 Bin Liralık Fiyatıyla Dudak Uçuklattı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, IFA 2018’de 8K çözünürlüğe sahip QLED TV ‘sinin tanıtımını gerçekleştirdi. 65, 75, 82 ve 85 inç boyutlarında 4 ayrı seçenek ile satışa sunulacak TV’nin 100 bin dolarlık (664 bin lira) fiyatıyla dudak uçuklatıyor.

8K ÇÖZÜNÜRLÜK SUNUYOR

8K çözünürlüklü Quantum Dot ekran sayesinde kullanıcılarına canlı ve daha belirgin görüş sunuyor. 1 milyar renk üretme kapasitesine sahip QLED TV izleyicilerine mükemmel bir bakış şöleni sunuyor. Tüm özellikler ile birleşen 8K çözünürlük kullanıcıların tüm detaylara etken olmasına olanak sağlıyor.

YAPAY AKIL BIR UÇTAN BIR UCA GÖRÜNTÜLER 8K’YA YÜKSELİYOR!

Samsung’un ürettiği bu 8K teknolojisine sahip QLED TV’nin en büyük özelliklerinden biride yapay akil teknolojisi. Dünya genelinde yüksek çözünürlüklü içerik üretme konusunda sıkıntı yaşadığımız bu dönemde akıllara takılan “o çözünürlükte yayın veya video içerik değil” sorularına Güney Koreli teknoloji devi Samsung, suni zeka teknolojisi ile çözüm getirmiş. SD, FHD ve UHD çözünürlüğe sahip görüntüleri 8K görüş kalitesine yükselten 8K yüksek çözünürlüklü yayın ve gösterme sorununa da son vermiş olacak.

LÜKS KONUT FİYATINA SATILACAK

FIFA 2018’de büyük bir heyecanla tanıtılan 8K çözünürlüğe sahip bu QLED TV, 65, 75, 82 ve 85 inç boyutlarında 4 farklı seçenek ile satışa sunulacak. Yaklaşık 100 bin dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacağı iddia edilen televizyonun fiyatı hakkında az önce belirli bir bilgi bulunmuyor. Fakat bir ev fiyatına satılacağı söylenenler arasında yerini koruyor.