Samsun’da ihtiyar adamı döven 2 birey teslim oldu

Samsun'da ihtiyar adamı döven 2 birey teslim oldu
Samsun'da ihtiyar adamı döven 2 birey teslim oldu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

24 Temmuz günü Samsun-Sinop karayolu üzerinde meydana gelen olayda, 72 yaşındaki Sebahattin Yılmaz, elindeki kürekle yol kenarında biriken yağmur suyunu terhis etmeye çalışırken, bu sırada çabucak yanından geçen Ç.Y.D. yönetimindeki otomobil, üzerine su sıçrattı.

TEKME TOKAT DÖVDÜ

Yılmaz da Ç.Y.D.’ye karşı çıktı. Geri geri gelen Ç.Y.D.’nin yandaki C.İ., otomobilden inip, Yılmaz ile tartışmaya başladı. C.İ., boynundan tutup yere yatırdığı Yılmaz’ı tekme tokat dövdü.

Ç.Y.D.’nin müdahalesiyle C.İ., Yılmaz’ı dövmeyi bıraktı. İkili, kaçarken, olay hatıra ise saniye saniye çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Ihtiyar adama su sıçratıp öldüresiye dövdüler

Koşarak durum yerine gelen Sebahattin Yılmaz’ın eşi, zarar görmüş kocasını hastaneye götürdü. Burada müdahalesi yapılan Yılmaz’ın şikayeti üzerine saldırganların yakalanması için alıştırma başlatıldı.

GÖZALTINA ALINIP BAĞIMSIZLIK BIRAKILDILAR

Kısa sürede yakalanıp gözaltına alınan Ç.D.Y. ile C.İ., ifadeleri alındıktan daha sonra hür bırakıldı.

Samsun'da yaşlı adamı döven 2 kişi teslim oldu

GÖRÜNTÜLERDEN SONRADAN BAŞTAN YAKALAMA KARARI ÇIKTI

Görüntülerin incelenmesinin peşinde Bafra Cumhuriyet Savcılığı, iki şüphelinin ‘Beden ve ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda yer alan kişiye karşın bilerek yaralama’ suçundan yeniden yakalanarak gözaltına alınması talimatı verdi.

Samsun'da yaşlı adamı döven 2 kişi teslim oldu

POLİSE TESLİM OLDULAR

Şüphelilerden Ç.Y.D., Eskişehir’de polise gidip teslim oldu. Aranan öteki kesin olmayan C.İ.’nin ise bugün Ankara’da avukatı eşliğinde polise giderek teslim olduğu belirtildi.

Samsun'da yaşlı adamı döven 2 kişi teslim oldu