Samsun’da 112 Ivedi Servis şoförünün darp edildiği anlar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün Samsun ’un İlkadım ilçesi Samsun-Ankara karayolu Yibitaş Kavşağı ’nda edinilen bilgiye takriben, iki otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.

IVEDI SERVİS ŞOFÖRÜNE SALDIRDILAR

Durum yerine fazla sayıda ambulans sevk edildi. Kaza uygun yaralılara müdahale eden 112 Ivedi Servis ambulansının şoförü Ahmet T. (38), bu sırada yoldan geçerken araçtan inen ve afiyet ekiplerinin işlerine müdahale eden kişilerin saldırısına uğradı.

ŞIKAYETÇI OLDU

Darp sonucu kanlar içinde kalan ambulans şoförü Ahmet T., kendi acısını unutarak kazada yaralananları ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüp, yaralıları sedye ile müdahale odasına taşıdı. daha sonra hastanede müdahale yapılan ambulans şoförü, kendisine 3 kişinin saldırdığını belirterek şikayetçi oldu.

Samsun’da 112 Ivedi Servis şoförünün darp edildiği anlar ViDEO

Samsun'da 112 Acil Servis şoförünün darp edildiği anlar

SALDIRGAN BAĞIMSIZLIK KALDI

Polis, olayla ilgili olarak alkollü olduğu tespit edilen Mürsel K. ’yı (37) gözaltına aldı. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen Mürsel K., savcıya açıklama verdikten sonra tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye açıklama veren Mürsel K., mahkemece adli denetleme şartıyla özgür bırakıldı. Ambulans şoförüne atak anının ise görüntüleri ortaya çıktı.

Samsun'da 112 Acil Servis şoförünün darp edildiği anlar