Ronaldo La Liga ’da Kulüp Satın Aldı!

Ronaldo La Liga ’da Kulüp Satın Aldı!
Ronaldo La Liga ’da Kulüp Satın Aldı!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Brezilyalı eski futbolcu Ronaldo, İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Real Valladolid ’in reşitlik hissesini satın aldı.

Brezilyalı efsane, takımın başkanı Carlos Suarez ve Belediye Başkanı Oscar Puente ile Valladolid belediye binasında gerçekleşen törende hazır bulundu.

Futbolda kazandığı deneyimlerin kendisini bir kulüp sahibi olmaya hazırladığını bildiren Ronaldo, “Rekabet edebilecek en iyi takımı oluşturmayı hedefliyoruz ve yönetimde transparan olacağız.” biçiminde konuştu.

Valladolid taraftarlarından da kendilerine güvenmelerini isteyen efsane ad, “Birlikte olursak bizi yenmenin çok zorlama olacağı düşüncesindeyim. Herkesin bu takımı oluşturmaya asistan olmasını istiyorum ve taraftarları bu projeye katılmaya çağırıyorum. Bize fikirlerinizi, görüşlerinizi, eleştirilerinizi ve umutlarınızı verin. Real Valladolid’in bugününün ve geleceğinin bir parçası olmanızı istiyorum.” ifadelerini kullandı.

İspanyol basını, Ronaldo ’nun kulübün %51’lik hissesini 30 milyon euro karşılığında aldığını ve kulübün başkanlık görevini yapacağını belirtti.

Ulusal oyuncu Enes Ünal’ın da forma giydiği Real Valladolid, 90 takvim tarihi baştan başa bu sezon 41. kez La Liga’da uğraş ediyor. Ekip, son olarak 2013-14 sezonunda La Liga’da oynamıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için altında kaydırın.