Ramil Guliyev Sezonu Zirvede Bitirdi!

Ramil Guliyev Sezonu Zirvede Bitirdi!
Ramil Guliyev Sezonu Zirvede Bitirdi!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belek Turizm Merkezi’ndeki Gloria Sports Arena’da gerçekleşen kupada, 21 ülkeden 28’i Türk 72 atlet, 10 branşta mücadele etti.

Dünya ve Avrupa şampiyonu milli sporcu Ramil Guliyev’in de katıldığı organizasyonda; erkeklerde 200 metre, 400 metre, 400 metre engelli, üç adım atlama ve çekiç atma, kadınlarda ise 200 metre, 100 metre engelli, 400 metre engelli, yüksek atlama ve cirit atma kategorilerinde yarışlar yapıldı.

Erkekler 200 metrede 1. olan Ramil Guliyev, basın mensuplarına açıklamalarda bulunurken, Antalya’da düzenlenen bu turnuva ile sezonun son yarışına çıktığını belirtti.

“Sezonu bitirdik, şimdi dinlenmeye geçeceğiz.” diyen Guliyev, “Antalya’daki yarışımız güzel geçti. Seneye Dünya Şampiyonası var. Hedefimiz 2020 Olimpiyatları.” şeklinde konuştu.

Gloria Sports Arena Proje Yöneticisi Elif Özdemir ise Türkiye Atletizm Federasyonu ile ortaklaşa düzenledikleri turnuvada yoğun katılımın kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. 

Kupada derece elde eden sporculara ödülleri, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ve diğer yetkililer tarafından verildi. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.