Parası Mağdurlara Dağıtılacak! Jet Fadıl’ın Antalya’daki Arsası İcradan Satışa Çıkarıldı

Parası Mağdurlara Dağıtılacak! Jet Fadıl'ın Antalya'daki Arsası İcradan Satışa Çıkarıldı
Parası Mağdurlara Dağıtılacak! Jet Fadıl'ın Antalya'daki Arsası İcradan Satışa Çıkarıldı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamuoyunda ‘Jet Fadıl’ olarak bilinen Fadıl Akgündüz’ün sahibi olduğu şirket göre, Antalya’da yaklaşık 18 yıl önce proje üzerinden satışı yapılan, oysa bugüne değin temeli deha atılmayan evlerin arsası, parası mağdurlara verilmek üzere icra yoluyla satışa çıkarıldı.

İHALEYE KATILAN OLMADI

Antalya 10. İcra Dairesi’nde açık artırma usulüyle gerçekleştirilen ihalede, Antalya Havaalanı yakınlarında yer alan 43 bin 404 metrekarelik arazi, muhammen bedelinin yarısı olan 8 milyon 132 bin lira açılış bedeliyle satışa sunuldu. İhaleye katılan olmadığı için satmak gerçekleşmedi.

PARA MAĞDURLARA DAĞITILACAK

Mağdurlardan bir kısmının avukatlığını yapan Semih Gökpınar, öteki yüzlerce mağdur gibi müvekkillerinin de 18 yıl önce Fadıl Akgündüz’e ait şirketten ev satın aldıklarını ve aradan geçen sürede evlerin temeli bile atılmayınca yasal yollara başvurduğunu söyledi. Hukuk mücadelesi sonunda site yapılacak arazinin icra yoluyla satılmasına karar verildiğini anlatan Gökpınar, satıştan elde edilecek paranın mağdurlara dağıtılacağını kaydetti.

8 OCAK’TA TEKRAR İHALEYE AÇILACAK

İyi bir bölgede yer alan arazinin gerçek değerinin 40 milyon liranın üzerinde olduğunu savunan Gökpınar, arazinin ilerleyen zamanda satılacağına inandıklarını dile getirdi. İhaleyi peşine düşüp takip etmek için gelen bazı mağdurlar ise satışın bir lahza önce yapılmasını ümit ettiklerini söyledi. Söz konusu arazi Antalya 10. İcra Dairesi’nce 8 Ocak’ta her tarafta satışa çıkartılacak.