Özüm, Meslek Adamı ve Muhtarlardan Takviye İstedi

Özüm, Meslek Adamı ve Muhtarlardan Takviye İstedi
Özüm, Meslek Adamı ve Muhtarlardan Takviye İstedi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adapazarı Belediyesi Başkan namzet talibi Rıdvan Özüm, iş adamı Orhan Yılgenci ve Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem’i ziyaret etti. Özüm, “Siz değerli ziyaretçilerimizin desteği ve fikirleri bizim için kayda kıymet” dedi.

Adapazarı Belediyesi Başkan namzet talibi Rıdvan Özüm, tercih emekleri kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Özüm, meslek adamı Orhan Yılgenci ve Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem ile bir araya geldi. Dost Canlısı bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde tercih süreci hakkında istişarelerde bulunulmuş oldu.

“Hizmet odaklı”

Belediye başkanlığı için açıklanmış bir edinim ve data birikimi icap ettiğini altını çizen Rıdvan Özüm, “Takriben 15 senedir Adapazarı Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum. Milletin menfaatine olan işlere imza attığımızı düşünüyorum. Bizim belediyecilik anlayışımız hizmet odaklı olacak” dedi.

“Halka hizmet Hakka Hizmettir”

Belediyeler; birer vergi dairesi, muhasebe, para yönetimi, ihale birimlerinin, insan kaynaklarının yönetimi ve kent halkı planlamasıdır diyen Özüm, “Düsturumuz, ‘Halka hizmet Hakka hizmettir’ olacak. Adapazarı’nda yaşayan hepimiz şehriyle kibir duyacak hedefiyle yola çıktık. Siz değerli ziyaretçilerimizin desteği fikirleri bizim için oldukça kayda kıymet” diye konuştu.

Özüm’ün ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren Yılgenci ve Erdem, çıkmış olduğu yolda Özüm’e başarılar dilediler. – SAKARYA