Özge Borak: Tüpü bıraktım

Özge Borak: Tüpü bıraktım
Özge Borak: Tüpü bıraktım
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyuncu Özge Borak tatili bitirip İstanbul’a döndü. Uzun senelerdir tüplü dalış yapan Özge Borak, bu defa serbest dalışa merak sardı.  Borak, deneyimlerini de sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.

Özge Borak fotoğrafların altına şu notu düştü:

“DENİZ AŞIĞIYIM”

“Döndüm ve şimdiden özledim, vallahi bak. Ertesi gün denize giremeyecek olmanın verdiği ağırlık ve ayağımın tozuyla çalışmaya başladım. Hayır bundan başka tüm yaz günlerce tatil yaptım, denizden çıkmadım, orası senin, burası benim, eş dost herkesle gezdim, tozdum. İnsan utanır bir şey söylemeye değil mi? Ama değil işte.. Doğrusu her mevsimi severim derdim yok. Fakat bir deniz aşığı olarak diyorum oysa, yaz diğer dost.


“OLANAK OLSA SU ALTINDA EV KURARDIM”

İmkanım olsa su altına konut kurardım. Olanak derken nefes alabilsek, üşümesek filan .. ☺️ Mutluyum ben suda, yüzümden belirli zaten. Yine De altı, üstü ayrım etmez. Tüplü dalış yapalım, serbest dalış yapalım, öylesine yüzelim, maskeyle balıklara bakalım, tekneyle açılalım, deniz kenarında oturalım, tümü koskocaman kendimce. O yüzden her seferinde daha yok mu diyorum. Dün son kere öptüm mavisinden, vedalaştık. “Seneye görüşürüz” dedim, “gitme” dedi. Sanırım öyle desin istedim… fazla özleyeceğim, çok.

Bilen bilir, yıllardır tüplü dalış sevdalısıyım. Fakat bu yıl özgür dalışa da ucundan kıyısından başladım diyebiliriz. Fazla sevdim ve kesin devam edeceğim. İşte biz öyle yıllarca arkadaşlarla kendi kendimize resim çekmeye çalıştık her zaman fakat ilk kere profesyonel bir gözle beraber çektik. Eline, emeğine afiyet hoş arkadaşım Mert Gökalp çok yaşa. Yazdığınla da utandırdın beni. Ve özgür dalış için beni çalıştıran, “yaparsın aslansın, kaplansın” diye yüreklendiren Hakan Özoğuz var ol, eksik olma. İkinize de bin minnet… Devamı gelsin.. “

Özge Borak: Tüpü bıraktım