Ordu’daki felakette son şart

Ordu'daki felakette son şart
Ordu'daki felakette son şart
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karayolları, Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Ünye Belediyesi ekipleri, Karadeniz Sahil Yolu’nda ulaşımı sağlayan ve aşırı yağışlar sonucu buhran meydana gelen Cevizdere Köprüsü’nde gece boyunca çalıştı.

KORKULUKLAR SÖKÜLDÜ

Ekipler, köprü korkuluklarını sökme işlemi gerçekleştirdi.

TRAFİK AKIŞI

Uzun araç kuyruğunun oluştuğu bölgede ulaşım tek şeritten sağlanırken, trafik ekipleri sürücülere itinalı seyretmeleri konusunda uyarıda bulundu.

Köprüden büyük kamyonların geçişine müsade verilmiyor.

Cevizdere Köprüsü yıkıldı

HAVA DURUMUNA KADAR HAREKET

Hava durumuna kadar köprünün hemencecik kaldırılarak yenisinin yapılaması planlanıyor.

Ordu'daki felakette son durum

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ordu’da meydana gelen su baskını sonrası Ünye ilçesindeki yıkılan köprüde incelemelerde bulundu. Oktay, sonra izah etme yaptı.

BÜTÜN TEDBİRLER ALINDI

Gerekli bütün tedbirlerin alındığını dile getiren Oktay, şöyle devam etti: “Kapasitenin fazla üzerinde yağış olması kaynaklı bir takım yerlerde mahsur kalan vatandaşlarımız vardı. Bu vatandaşlarımızın tamamı mahsur kaldıkları yerden kurtarılmış durumda. Yine dokuma fabrikasında 165 çalışanımız vardı. İlgili birimlerimizin, sahil emniyet, jandarma, emniyet, Valiliğimiz, AFAD, 112 Ivedi ilk olarak almak üzere bütün ilgili birimlerimizin canla başla çalışmasıyla bu arkadaşlarımız terhis edilmiş durumda. Yine mevsimlik işçilerimiz vardı. Aynı şekilde onlarla ilgili de her türlü tahliye işlemleri tamamlandı. Tüm bu olaylar içerisinde bizi sevindiren olay herhangi bir can kaybımızın olmaması.”

Ordu'daki felakette son durum

Ordu'daki felakette son durum

Ordu'daki felakette son durum

Ordu’da tonlarca fındığın denize aktığı anlar