Öğretmenlerini hediyelerle karşıladılar

Öğretmenlerini hediyelerle karşıladılar
Öğretmenlerini hediyelerle karşıladılar
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli ’nin Başiskele ilçesinde yer alan Yuvacık Ortaokulu ’nun öğrencileri, 2017-2018 eğitim öğretim yılının sonlanması ile iki aylık tatile çıkan öğretmenlerini sürprizle karşıladı.

2018-2019 eğitim öğretim yılı için mesai başı yapan bambaşka illerden Kocaeli ’ne giden öğretmenlerine değişik hediyeler hazırlayan öğrenciler, 2 gün baştan başa okulu süslediler.

DUYGULU ANLAR YAŞANDI

Sabahtan saatlerinde birincil iş günü için okula dışarı giden öğretmenler, öğrencileriyle karşılaşınca şaşkınlıklarını gizleyemediler. Öğrencilerin düzenlediği karşılama sürprizi için öğretmenler, duygusala alanlar yaşadı.

“ÖĞRETMENLERİMİZE SÜPRİZ GERÇEKLEŞTIRMEK İSTEDİK”

Düzenlenen programda konuşan okul müdürü Ekrem Kızıltaş öğrencilerinin teklifiyle öğretmenleri hediyelerle karşıladığını ifade ederek, “Öğrencilerimizin teklifiyle okulumuzun düzenlediği tatildeki öğretmenlerimizi ‘Okula ilk geldiği gün karşılayalım, özlediğimiz öğretmenlerimize güzel geldiniz diyelim ’ dedik” dedi.

daha sonra öğrenciler, öğretmenlerine hazırlanan hediyeleri verdiler. Öğretmenler ise hissi anlar yaşarken, öğrencilerine teşekkür etti.

Öğretmenlerini hediyelerle karşıladılar