Öğrenciler için 9 bin 500 polis devir yapacak

Öğrenciler için 9 bin 500 polis devir yapacak
Öğrenciler için 9 bin 500 polis devir yapacak
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2018-2019 eğitim-öğretim yılının birincil aşaması bugün başlıyor. Ilk aşamanın başlayacak olmasından dolayı İstanbul Güvenlik Müdürlüğü denetimlerini artırdı.

GÜVEN İÇİNDE OKULLARA ULAŞILMASI İÇİN TEDBİRLER ALINIYOR

Bu kapsamda il güvenlik müdürü Mustafa Gayretli ’ın talimatıyla alınan tedbirler dahilinde yapılan yazılı açıklamada, “Tedbirlerin esas amacı, öğrenci ve öğretmenlerimizin güven içerisinde okullarına ulaşmaları ve eğitimlerini tamamlayarak güven içerisinde okullarına ulaşmaları ve eğitimlerini tamamlayarak güven ve içerisinde evlerine dönmelerini sağlamaktır.

39 İLÇENİN GIRIŞ VE ÇIKIŞ NOKTALARINDA, METRO, METROBÜS VE VAPURDA

10 Eylül Pazartesi günü ilimizdeki bazı okulların açılması ve eğitim hayatına yeni başlayan öğrencilerin okula gidecek olması sebebiyle; 39 ilçenin antre ve çıkış noktalarında, vapur iskelelerinde, metro, metrobüs, otobüs ve minibüs durakları ile halkın yoğun olduğu meydanlarda 9 bin 500 polis ve 850 ekiple yoklama ve denetimler yapılacaktır. Bu çalışmaya 2 polis helikopteri havadan ve 9 polis botu denizden katılım sağlayacaktır. Mobil mektep timleri riskli okullar civarında zorunlu emniyet tedbirlerini alacak, bu tedbirlere diğer görevli personel ve ekipler takviye verecektir. Keza Trafik Denetim Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler göre mektep servis ve minibüsleri ve sürücülerinin kontrolleri yapılacaktır.” denildi.