Nuri Şahin Bremen ’de Ilk Maçına Çıktı!

Nuri Şahin Bremen ’de Ilk Maçına Çıktı!
Nuri Şahin Bremen ’de Ilk Maçına Çıktı!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aktarma sezonunun bitimine kısa bir süre kala Borussia Dortmund ’dan ayrılarak bir başka Bundesliga ekibi Werder Bremen ’e aktarma olan Nuri Şahin, yeni takımının formasını dün Hollanda Eredivisie ekibi FC Emmen ile yapılan hazırlık karşılaşmasında sırtına geçirdi.

Leer Hoheellern Stadı ’nda oynanan hazırlık müsabakasında Werder Bremen, rakibine 2-1 mağlup oldu. Werder Bremen ’in tek golü 40. dakikada Klaassen ’den gelirken, FC Emmen ’e galibiyeti getiren goller 29 ’da Bannink ve 50 ’de Niemejer ’den geldi.

NURİ ŞAHİN ’E BÜYÜK ILGI

Mücadeleye birincil 11 ’de başlayıp 90 dakika forma giyen ve istekli görüntüsüyle beğeni toplayan Nuri Şahin karşılaşma boyunca gösterdiği performansla tribünlerden beğeni aldı. Deneyimli futbolcuya olan yoğun ilgi karşılaşmanın bitiminde de devam etti.

Soyunma odalarından ekip otobüsüne dışarı giden yolda takımını bekleyen Bremen taraftarları, yeni transferleri Nuri Şahin ’den imza olmak ve kendisiyle fotoğraf çektirebilmek adına büyük uğraş gösterdi. öte yandan, mücadeleyi takip eden gazeteciler de, takım otobüsünün yakınında Nuri Şahin ’in etrafını sararak deneyimli oyuncu ile röportaj yaptılar.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıda kaydırın.