Nur Yerlitaş’ın sıhhat durumuyla ilgili açıklama

Nur Yerlitaş'ın sıhhat durumuyla ilgili açıklama
Nur Yerlitaş'ın sıhhat durumuyla ilgili açıklama
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beyninde kitle sebebiyle ameliyat edilen modacı Nur Yerlitaş ’ın afiyet ile ilgili basın açıklaması yapıldı.

“DURUMU İYİ”

Ünlü modacının ameliyat ve sonraki süreci hakkında veri veren Başhekim Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu şöyle konuştu: “Nur Yerlitaş hastanemiz kadar peşine düşüp takip edildi, bu takipler esnasında yapılan değerlendirmede beyninde bir problem olduğu görüldü. Bunun üzerine Birim Başkanımız Prof. Dr. Necmettin Pamir tarafından bugün, beynindeki kitleyi dışlamak üzere ameliyat edildi. Ameliyat sonrası durumu iyi olan Nur hanım uyandı ve konuşabiliyor. Halen yoğun bakımda. Bundan sonraki süreçte; gerek patoloji sonuçları gerekse ameliyat sonrası filmler değerlendirilerek çare için bir yol haritası çizilecek.”

Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu meşhur sanatçının ‘beyin kanseri olup olmadığı ’na karşın sorular üzerine; “Patolojiden net olarak böyle bir netice gelmeden beyinde ya da vücutta gördüğümüz hiçbir kitleyi her yerde kanser olarak adlandırmıyoruz. Bunun için veriye ihtiyacımız var ve takipteyiz” diye konuştu.

“2-3 GÜN YOĞUN BAKIMDA TUTACAĞIZ”

Adi bir işlem Beyin ameliyatlarından sonra hiçbir sorun olmasa deha ilerleyen birkaç gün hastaların yakın çare amaçlı yoğun bakımda tutulduğunu gösteren Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu “Nur hanımı 2-3 gün yoğun bakımda tutacağız” dedi.