Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan’a Duygusal Karşılama

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan'a Duygusal Karşılama
Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan'a Duygusal Karşılama
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Niğde Belediye binasının önünü sabahleyin saatlerinde dolduran kalabalık, Belediye Başkanı Rifat Özkan’ı “Gönüllerin Başkanı” sloganıyla karşıladı.

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan bir yıl içinde yaptığı hizmetlerle ve aralıksız vatandaşla iç içe olmasıyla halkın gönlünde taht kurdu.

24 Ekim 2017 tarihinde Niğde Belediye Başkanı olarak Belediye Başkanı olan Rifat Özkan, mesai için geldiği belediye önünde belediye personeli ve vatandaşlar tarafından “Gönüllerin Başkanı” sloganları ile karşılandı.

Hafta sonu İstanbul’da gerçekleştirilen namzet tanıtım programına katılarak AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı olarak Emrah Özdemir’i tebrik eden Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan’ı Niğde’ye dönüşünde gece yarısı evinin önünde topluluk bir kalabalık karşıladı. Rifat Özkan kendisine temennilerini iletenlere teşekkür ederek, halkımızın hizmetinde çalışmalarımız devam edecek dedi.

Pazartesi günü ise mesai için Belediye binasına gelen Belediye Başkanı Rifat Özkan’ı belediye önünde kalabalık bir kalabalık karşıladı. “Gönüllerin Başkanı” sloganları eşliğinde karşılanan Başkan Özkan duygulu anlarda yaşadı. Belediye personelinin yanı sıra vatandaşlarında katıldığı karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaşan Belediye Başkanı Rifat Özkan; “Partimizin neferiyiz, milletimizin hizmetkarıyız. Bundan bir yıl önce Cumhurbaşkanımız taktir etti Belediye Başkanı oldum ve şehrime hizmet etme fırsatı buldu. Gönül belediyeciliği denildi, halkımızla her zaman iç içe olduk, olmayada devam edeceğim. Hemen ise Cumhurbaşkanımız taktir etti, diğer bir arkadaşımızı belediye başkanı adayı gösterdi. AK Parti adayımız Emrah Özdemir’e başarılar diliyorum. Adaylığı resmen açıklandığı gün kendisini şahsen tebrik etmenin yanı sıra, sosyal ağ üzerinden de kendisini tebrik etti. Bize hedeflemek hizmet vermek düşer. Devir sürem tamamlanıncaya değin halkımızın hizmetindeyim. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu şekilde değerinde fark etti. Bugüne değin gönül belediyeciliği yapacağız halkımızla bir olacağız demiştik. Olduk da, bundan sonrada tayin süremiz tamamlana değin da olmaya devam edeceğiz. Belediyecilik hizmetlerimiz vatandaşımıza ulaşmaya devam edecek, durmak değil hizmete devam. Yardım veren herkese teşekkür ediyorum. Niğde’miz AK Belediyecilik hizmetlerinden nasibini almaya devam edecektir” dedi.

Hizmette durmak değil yola devam

Başkan Özkan; “Uzun yıllar siyasetin içerisinde oldum. Çok çilesini de çektim. Dünya lideri Cumhurbaşkanımız bana böyle bir görevi bir sene önce tevdi etti. Zaman manâlı değildi hemen de bir diğer arkadaşımızı namzet olarak görevlendirdi. Ben aday arkadaşımıza da başarılar diliyorum. AK Parti belediyeciliği başarıdan başarıya koşarak devam edecek. Burada gece gündüz defalarca beraber gayretle çalıştık hepimizin yüreğinden gelen maksadımız şuydu fakir fukara garip gurabaya, bütün Niğde halkımıza vatandaşımıza en iyi hizmet yapmaktı. Bu noktada gece gündüz bağlılıkla benden daha gayretli çalıştınız hepinizin eline yüreğine sağlık durumu.. Tekrar kısa bir vakit kaldı o süreye değin elimizden geldiğince gece gündüz belediyecilik hizmetleri noktasında vatandaşımıza hizmet edeceğiz. Hizmette durmak değil yola devam edeceğiz inşallah. Bu fedâkarca çalışmalarınızı devam ettireceğinizden hiç şüphem değil. Allah hepinizden razı olsun teşekkür ediyorum. Şükranlarımı sunuyorum” biçiminde konuştu. – NİĞDE