Nevşehir Belediyesi’nde Ahali Günü Uygulaması Sürüyor

Nevşehir Belediyesi'nde Ahali Günü Uygulaması Sürüyor
Nevşehir Belediyesi'nde Ahali Günü Uygulaması Sürüyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nevşehirli vatandaşların yaşadığı sorun, beklenti ve dileklerini herhangi bir randevu almaksızın Belediye Başkanı Atilla Seçen’e iletme imkanı bulduğu halk müziği günü uygulaması devam ediyor.

Belediye Başkanı Atilla Seçen’in 3 Mayıs 2018 tarihinden itibaren göreve başladığı süreçten bugüne değin galibiyet ile devam ettirdiği en önemli uygulamalardan biri olarak da değerlendirilen Halk Günü uygulamasına vatandaşlarında ilgisi her geçen gün artarak devam ediyor.

Yoğun alıştırma gündeminden arta kalan zamanlarında vatandaşlarla ve esnaf ve sanatkarlarla sıkça bir araya gelen Belediye Başkanı Seçen, değişik nedenlerden dolayı kendisi ile mülâkat imkanı bulamayan vatandaşlara karşın olarak başlattığı Insanlar Günü uygulamasına fazla sayıda vatandş katılıyor.

Herhangi bir randevuya bile lüzum duyulmaksızın gerçekleştirilen ahali gününde vatandaşlar,yaşadıkları sorunları bizzat Seçen’e aktarma imkanı bulurken, belediyeden beklenti ve dileklerini de Belediye Başkanı Seçen’e iletiyorlar.

Belediye Başkanı Atilla Seçen,her şeyin en iyisine bedel olarak gördükleri vatandaşların sorunlarını kendi sorunları gibi değerlendirerek iki taraflı çözümler geliştirmeye özel bir çaba gösterdiklerini açıklama etti. – NEVŞEHİR