Negredo Beşiktaş ’ı Hayata Döndürdü!

Negredo Beşiktaş ’ı Hayata Döndürdü!
Negredo Beşiktaş ’ı Hayata Döndürdü!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul ’da oynanan ilk karşılaşmadan 1-0 ’lık skorla şampiyon ayrılan temsilcimiz, Linzer Stadı’nda oynanan karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılmasına karşın birincil maçın avantajıyla play-off turuna yükseldi.

Mücadelenin birincil golü 42. dakikada LASK Linz ’den geldi. Oğuzhan Özyakup’un orta alanda kaptırdığı topla ev sahibi ekip hızlı bir şekilde atağa çıktı. Tetteh ’in canice sahası dışından verdiği ara pasla buluşan Victor, önce Roco’dan sıyrıldı arkasından da uzaktan köşeye şutunu çekti ve takımını 1-0 öne geçirdi. Birincil sanki bu skorla sona erdi.

Karşılaşmanın 68. dakikasında ise ev sahibi ekip skoru 2-0 ’a getirdi. Roco ’nun geriden oyun kurarken kaptırdığı top top sanki alanda LASK Linz takımında kaldı. Ev sahibi ekibin atağında cinayet sahasına giren Samuel Tetteh kaleci Tolga Zengin’le aleyhinde karşıya kaldı. Şutunda Tolga başarılıydı fakat seken topu tamamlayan Dominik Frieser takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

2-0 geride düşen Beşiktaş bu dakikadan daha sonra baskıyı daha da artırdı ve aradığı golü 90. dakikada İspanyol forveti Alvaro Negredo ile buldu. Caner Erkin’in sol kanattan yaptığı apaçık ceza sahası içinde topla buluşan Pepe yoklama etmeden direkt olarak ayağıyla indirdi. Negredo da Pepe ’nin bu pasına gelişine sert vurdu ve takımına turu getiren golü attı.

Golden daha sonra formasını çıkaran Negredo kırmızı kart gördü. Maçın 85. dakikası dakikasına sarı kart görebilen Negredo, 90+2. dakikadaki ikinci sarı kart sonrası kırmızı kartla oyun açık havada kaldı.

İstanbul’daki karşılaşmada Avusturya ekibini 1-0 mağlup eden Beşiktaş, deplasmanda 2-1 kaybetmesine karşın play-off vizesi almayı başardı.

Stat: Linzer

Hakemler: Nikola Dabanovic, Jovica Tatar, Alexandar Djikanovic (Karadağ)

LASK Linz: Schlager, Ramsebner, Trauner, Pogatetz, Ranftl, Holland, Michorl, Ullmann, Goiginger (Dk. 87 Otubanjo), Victor (Dk. 66 Frieser), Tetteh (Dk. 79 Jamnig)

Beşiktaş: Tolga Varlıklı, Adriano, Pepe, Roco, Caner Erkin, Tolgay Arslan (Dk. 72 Gökhan Gönül), Medel, Lens, Oğuzhan Özyakup (Dk. 46 Quaresma), Babel, Larin (Dk. 72 Negredo)

Goller: Dk. 42 Victor, Dk. 68 Frieser (LASK Linz), Dk. 90 Negredo (Beşiktaş)

Kırmızı kart: Dk. 90+2 Negredo (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 44 Medel (Beşiktaş), Dk. 65 Ranftl, Dk. 69 Frieser, Dk. 83 Goiginger (LASK Linz)

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.