‘Mutluyuz’ dediler, 2 cep telefonunu çaldılar

'Mutluyuz' dediler, 2 cep telefonunu çaldılar
'Mutluyuz' dediler, 2 cep telefonunu çaldılar
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seyhan İlçesi Kıbrıs Caddesi’ndeki  bir cep telefonu mağazasında meydana geldi. Aldulvahap Kızıl’ın (36) işlettiği mağazanın önünde, plakaları ‘Evleniyoruz’ ve ‘Mutluyuz’ yazıları ile kapatılan otomobil durdu.

TELEFONU OTOMOBİLDE YER ALAN KADINA VERDİ

Araçtan inen 50 yaşlarındaki kimliği belirsez bir kişi işyerine gelerek, “Eşimin cep telefonu suya düştü, düğünümüz var yola gideceğiz. Yeni bir telefon almamız gerek.” dedi. Bin 500 lira bedel bir telefon beğenen belirsiz, Kızıl’a hesap kartı vererek parayı buradan çekmesini istedi.

Kızıl da yanında çalışan personele kartı verip, parayı bağlı komşusunun post cihazından çekmesi için yolladı. Bu sırada kararsız, aldığı cep telefonunu otomobilde yer alan kadına verdi. Baştan işyerine gelen kesin olmayan, bu defa bir telefon daha edinmek isteğini belirtti.

HIRSIZLARDAN DAVACI OLDU

Beğendiği öteki telefonu da bölge şüpheli, her yerde otomobile döndü. Kızıl’ın dalgınlığından faydalanan şüpheli durum yerinden kaçtı. Bir vakit daha sonra işyerine dönen Kızıl’ın personeli, kartın şifresinin hatalı olduğunu söyledi. Olayın ardındaki emniyet kamerası görüntüleriyle karakola dışarı giden Kızıl, hırsızlardan şikayetçi oldu.

“ŞİKAYETÇİYİM”

2 ay önce işyerini devraldığı ve borcu olduğunu bildiren Kızıl, “İşyerime geldiler. Otomobilin plakaları ‘Evleniyoruz’ ve ‘Mutluyuz’ yazılarıyla kapalıydı. ‘Mutluyuz’ dediler, benim mutlu mutlu 2 cep telefonumu çaldılar. Şüphelilerden geri yalnızca banka kartı kaldı, şikayetçiyim.” dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

'Mutluyuz' dediler, 2 cep telefonunu çaldılar