Mustafa Sarıgül ortaya çıktı yeniden aday mı oluyor?

Mustafa Sarıgül ortaya çıktı yeniden aday mı oluyor?
Mustafa Sarıgül ortaya çıktı yeniden aday mı oluyor?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şişli Belediyesi Başkanlığı koltuğuna baştan oturmak isteyen Mustafa Sarıgül, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Best FM ’de Adem Metan Show ’a davetli olan Sarıgül, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ’ye eleştiriler yöneltti, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ’i ise övdü.

Sarıgül, Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Melih Gökçek ile ilgili uyarı çeken açıklamarda bulundu. Sarıgül, “Beni en fazla eleştiren Melih Gökçek oldu. Gökçek’in Ankara’ya hizmetleri olmuştur. Melih Gökçek değişik bir insandır; kendisini seven yüzde yüz sever, sevmeyen ise yüzde yüz sevmez” dedi.

ÇALIŞMALARA BAŞLADI: Yerel seçimler ile ilgili çalışmalara başladığını dile getiren Sarıgül, “Ben 48 aydır egzersiz arkadaşlarımla birlikte defalarca çalışmalara devam ediyorum. Şişli’de 600 arkadaşım ile sahadayız. Her bir arkadaşımız 100 birey ile ilgilenmekte. Şişli’yi an be an geziyoruz. Bu alaka gerçekten bana yok çalışma arkadaşlarıma. Benim Emir ve Ömer olmak üzere iki evladım var üçüncü evladım ise Şişli’dir. Ben Şişli’yi çok özledim, onların da beni özlediğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

HAYRİ İNÖNÜ’YE TENKIT: Şişli’nin eski günlere geri döneceğini söyleyen Sarıgül, “Hayri İnönü’yü belediye başkanı olarak ben önerdim. Ben kendisine başarılar diliyorum. Benim kimseye karşısında kırgınlığım olmaz. İnönü ’nün ve ekibinin 4,5 yıldır Şişli’de yaptıkları tek hizmet bizim yapmış olduğumuz hizmetlerin yanında yazdığımız yazıları kaldırmak olmuştur” dedi.

MELİH GÖKÇEK’İ SEVEN YÜZDE YÜZ SEVER: Sarıgül, görevden alınan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ’e dair ise “Beni en fazla eleştiren Melih Gökçek oldu. Gökçek’in Ankara’ya mükemmel hizmetleri olmuştur. Melih Gökçek öbür bir insandır; kendisini seven yüzde yüz sever, sevmeyen ise yüzde yüz sevmez” açıklamalarında bulundu.