Mustafa Sandal’dan karoser şov

Mustafa Sandal'dan karoser şov
Mustafa Sandal'dan karoser şov
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mustafa Filika ile 10 yıllık evliliğini, geçen haziranda sona erdiren Emina Jahovic, yaşadığı gerginlik yüzünden fazla derecede zayıfladı. Sandal ise eski eşinin tersine stressiz spora ağırlık vererek fit vücuduyla dikkat çekti.

“YAMAN ÇOK HASSAS”

Sırbistan’ın bir gazetelye konuşan güzel şarkıcı, oğulları Yaman (10) ve Yavuz’un (6) daha fazla ufak olduğunu ve boşanmayla ilgili konuları onlara açıklayamadığını belirtti. Yaman’ın bir takım şeylerden farkında olan olduğunu dile getiren Jahovic, “Yaman çok hassas bir çocuk. Boşanmamızı ona açıklamakta zorluk çekiyorum. dedi.

“KIZ KARDEŞİMDEN YARDIM ALIYORUM”

“Son dönemde uyku uyumamaya başladı ve bu da beni fazla fazla üzüyor” ifadelerini kullandı. Kız kardeşinin psikiyatrist olduğuna uyarı çeken Sırp şarkıcı, “Kesintisiz kardeşimle çocuklarıma boşanma sonrası nasıl davranılması konusunda hafıza alışverişinde bulunuyorum” dedi.

Emina’nın stresten kilo verdiği bu dönemde Mustafa Sandal da spor hayatına siklet vererek adale yapmaya başladı. Sandal, sık sık vücudunu belirten fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşıyor.

Mustafa Sandal'dan vücut şov