Mustafa Denizli Gözünü Avrupa ’ya Dikti!

Mustafa Denizli Gözünü Avrupa ’ya Dikti!
Mustafa Denizli Gözünü Avrupa ’ya Dikti!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kasımpaşa ’nın deneyimli çalıştırıcısı Mustafa Denizli, Kayserispor ile oynanacak müsabakada belli bölgelerde iki futbolcudan mahrum olacaklarını belirterek, yaşadıkları problemlere rağmen Avrupa hedeflerine ulaşmak istediklerini kaydetti.

Deneyimli teknik adam, Ziraat Türkiye Kupası ’nda karşılaştıkları Menemen Belediyespor maçından iki sakatla döndüklerini vurgularken, “Her hafta zor maçlar oynuyoruz. Araya kupa müsabakaları da giriyor. İzmir ’de oynadığımız kupa mücadelesi, düşündüğümüz ortamda geçti lakin beklemediğimiz maç sonuyla karşısında karşıya kaldık. Darbeye dayalı sakatlıklar yaşandı. Umarım fazla süratli bir çare sonucu Kayserispor karşılaşmasına yetişirler oysa zorlama gibi gözüküyor.” ifadelerini kullandı.

Denizli, Avrupa hedeflerine varmak adına yollarına belirlenmiş adımlarla devam etmek istediklerini belirtirken, “Haftalardır hedefimizi ortaya koyuyoruz. Kasımpaşa camiasına ve taraftarlarına bu yıl birincil kere Avrupa telaşı yaşatmak istiyoruz. Bunu da böylece ya da böyle içimizde yaşadığımız sıkıntılara rağmen yaşayacağız. Taraftarımızı da Kayserispor ’la oynayacağımız karşılaşmaya ağırlama ediyoruz. Kesin bölgelerde mevki anlamında problem yaşıyoruz. Umarım pazartesi gününe değin en üye indiririz. Bazılarının durumu şiddet gözüküyor. Ne olursa olsun amacımıza gelmek istiyoruz.” şeklinde konuştu. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıda kaydırın.