Müslüman olan İngiliz oyuncu Pattinson’ın muhteşem evi

Müslüman olan İngiliz oyuncu Pattinson’ın muhteşem evi
Müslüman olan İngiliz oyuncu Pattinson’ın muhteşem evi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müslüman olan İngiliz oyuncu Robert Pattinson’ın muhteşem evi

Alacakaranlık seri ile tüm dünyada tanınan başarılı İngiliz oyuncu Robert Pattinson’ın evi göz kamaştırıyor.

1/21

Harry Potter serisi ile adını duyuran ve ardından başrolünde yer aldığı Alacakaranlık seri ile tüm dünyada tanınan başarılı İngiliz oyuncu Robert Pattinson’ın evi Los Angeles’ın gözde semtlerinden Los Feliz’de yer alıyor.

2/21

1922 yılında inşa edilen ve ünlü aktör tarafından 2011 yılında 6,375 milyon dolara satın alınan, 1,5 dönümlük bahçe alanında kurulu, üç yatak odalı ve üç banyolu taş ev, oldukça doğal ve sade dekore edilmiş.

3/21

Oturma odası ve yemek odası birbirine uyumlu olan Robert Pattinson’ın evinin odaların tavanı eğimli ve ahşap işlemelerle detaylandırılmış, aydınlatmada antika duvar aplikleri kullanılmış.

4/21

Yemek odasında aynı tarzdaki avizeler ise odaya daha fazla ağırlık katıyor. Odalar doğal ışık hesaba katılarak doğal tonlarda dekore edilmiş.

5/21

Doğal renkler ve ahşap mobilyalar geniş pencerelerden gelen güneş ışığının bu alanlarda konforlu, sıcak ve samimi bir atmosfer oluşturmasını sağlıyor.

6/21

Odaların verandalara açılması, rahatlık ve samimiyetle birlikte özgürlük hissini de veriyor.

7/21

Doğal tonlar kullanılan yaşam alanlarının aksine bazı odalarda çarpıcı detaylar kullanılmış.

8/21

“Kırmızı Oda” ismiyle anılan ve ofis olarak kullanılan odada, otantik desenli kırmızı halı ve koyu ahşap kitaplıkların önünde, karşılıklı yer alan kırmızı deri koltuk ve kanepe oldukça etkileyici bir görüntü oluşturuyor.

9/21

Büyük misafir yatak odasının zemini de büyük, otantik kırmızı bir halı ile kaplanmış.

10/21

Bu odadaki koyu ahşap mobilyalar ve kırmızı halının uyumuna, odanın iki yanındaki kırmızı perdeler eşlik ediyor. Doğal tonlarda dekore edilen küçük misafir yatak odası ise oldukça sade ve konforlu görünüyor.

11/21

Evin tasarımında odak noktaya konulan ana yatak odası, iki tarafta bulunan, yere kadar uzanan büyük pencerelerden güneş ışığı alıyor.

12/21

Eğimli tavan ve doğal ton kullanımı bu odaya da sıcak ve konforlu bir hava veriyor. Yatak odasının açıldığı balkon rahatlatıcı bir manzara sunuyor.

13/21

Yatak odasına bağlı bulunan banyo, baştan aşağı mermer yapısı, antika görünümlü şık armatürleri ve duş alanındaki renkli ve desenli mermer duvarıyla evin en dikkat çekici alanlarından biri.

14/21

Hollywood yıldızı Robert Pattinson’un müslüman olduğu iddia ediliyor.

15/21

New York Times’a verdiği bir ropörtajda sızdırılan açıklamalara göre Pattinson müslümanlığı incelediğini ve hakikati bulduğunu ifade etti.

16/21

2010’da Los Angeles’ta gezerken gördüğüm bir camiye girince hayatım değişti. Çok pozitif ve meraklıydım. İslam hakkında araştırmayı ve daha çok şeyler öğrenmek istemiştim.

17/21

Oradan çıkınca hemen İngilizce bir Kur’an-ı Kerim alıp okudum. Okumaya başlar başlamaz farkettim ki… Vaov! İşte bu hakikat. Ancak iş yoğunluğum nedeniyle İslamiyet’le ilgili incelemelerim yarım kaldı.

18/21

Bir sene sonra evimi değiştirirken kütüphanemde İslam dini hakkında kitaplar buldum ve hemen okudum. Müslümanlar’ın hoşgörü anlayışı, benim için tam anlamıyla bir aydınlanma oldu. Bu konuyla ilgili daha fazla konuşmam ise menajerim tarafından yasaklandı.

19/21

Ben İslam’a olan ilgimi saklamak istemedim ama yöneticim biraz daha beklememi ve bunu iyice düşünmemi söylemişti.

20/21

Ben de bunu yaptım ve bir pazar günü gerçekten Müslüman olmaya karar verdim. Tek istediğim arkadaşlarım ve ailemden destek almak.”

21/21