Muharrem İnce’den Dolardaki Artış İçin Reçete: Muhalefet Yenilenmeli

Muharrem İnce'den Dolardaki Artış İçin Reçete: Muhalefet Yenilenmeli
Muharrem İnce'den Dolardaki Artış İçin Reçete: Muhalefet Yenilenmeli
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’nin 24 Haziran seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı gösterdiği Muharrem İnce, doların önlenemez yükselişiyle ilgili sosyal medya hesabından acayip bir yorumda bulundu.Şu sıralar kurultay tartışmalarının merkezinde yer alan İnce,Türkiye’deki fena gidişattan kurtulmanın yolunun muhalefetin yenilenmesinden geçtiğini belirtti.

İşte İnce’nin sosyal medya hesabından yaptığı tanımlama;

“Evet Türkiye’mizde kötü bir idare var ve maalesef muhalefet de bu kötü yönetimin bir parçası. Muhalefetin insanlarımıza bir umut verememesi, mevcut yönetimin niçin olduğu afet senaryolarını daha da derinleştirmektedir.

“KÖTÜ GİDİŞATTAN KURTULMANIN YOLU…”

Bir De muhalefet kendinden başlaması gereken değişime direnmekte, içinde bulunduğumuz ağır koşullara aleyhinde yeni bir alternatif üretilmesini imkânsız hale getirmektedir. Ülkemizdeki kötü gidişattan kurtulmanın yolu, muhalefetin yenileşerek çözüm odaklı politikalar üretmesinden ve bunları halkımızın önüne koymasından geçmektedir.

“SİLKİNEREK ÇIKMAMIZ MUHTEMEL DEĞİLDİR”

Aklı ve vicdanı merkezinde bulunduran ehliyetli bir ekibin işbaşına gelerek, ekonominin gerçeklerine dayalı politikalar uygulaması haricen, tez battığımız felaketten silkinerek çıkmamız mümkün değildir. Bunu yaptığımızda faiz ve döviz kurları dengeye gelecek ve milletimizin adalet ettiği rahatlık toplumu yolunda her tarafta atağa geçilecektir.”