Muharrem İnce, Başkan Erdoğan’a Yükselen Dövizle İlgili 4 Maddelik Ricada Bulundu

Muharrem İnce, Başkan Erdoğan'a Yükselen Dövizle İlgili 4 Maddelik Ricada Bulundu
Muharrem İnce, Başkan Erdoğan'a Yükselen Dövizle İlgili 4 Maddelik Ricada Bulundu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, sosyal paylaşım platformu Twitter üzerinden yaptığı açıklamada doların yükselişi ile ilgili olarak Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a 4 önemli ricada bulundu.

“LÜTFEN BU ÇAĞRININ GEREKLERİNİ YERİNE GETİRİN”

“Bundan Böyle öğüt etmiyorum, istirham ediyorum” diye konuşan İnce’nin açıklamaları şu şekilde: ”Sayın Cumhurbaşkanı, geldiğimiz bu noktada, milletimizin hesaplı ve sosyal felaketini engellemek için, artık öğüt etmiyorum, istirham ediyorum. Bırakın şu dış güçler palavralarını. Erzincan ve Sivas mitinglerimdeki çağrımı özetliyorum. Lütfen bu çağrının gereklerini yerine getirin, bir defa dahi olsa doğruyu yapın ve hoş ülkemizin uçuruma yuvarlanmasını engelleyin:

– Damadınız ilk olarak edinmek üzere, ekonomi danışmanlarınızı kovun.

– Merkez Bankasına müdahale etmeyin.

– Kanal İstanbul gibi önceliği olmayan projeleri erteleyin.

– “Kambiyo kontrolleri olmayacak ve mali yatırımların güvenliği önceliğimizdir” açıklaması yapın.

“GECİKMEDEN BUNLARIN HEPSİNİ YAPARSANIZ…”

Bu size son çağrımdır. Gecikmeden bunların hepsini yaparsanız, ülkemizi ve milletimizi hesaplı ve sosyal bir felaketten kurtarabilirsiniz.”

Dolar 6 Lirayı Aşarak Tarihi Rekor KırdıDolar 6 Lirayı Aşarak Tarihi Rekor Kırdı Altın, Tüm Zamanların Rekorunu Kırdı! Çeyrek 376 Liradan SatılıyorAltın, Bütün Zamanların Rekorunu Kırdı! Çeyrek 376 Liradan Satılıyor Erdoğan, Memleketi Rize'den Dolardaki Yükselişi Yorumladı: Çeşitli Kampanyalar YürütülüyorErdoğan, Memleketi Rize’den Dolardaki Yükselişi Yorumladı: Dağıtılmış Kampanyalar Yürütülüyor