Modern ve şık salon dekorasyonları için kolay örnekler

Modern ve şık salon dekorasyonları için kolay örnekler
Modern ve şık salon dekorasyonları için kolay örnekler
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Modern ve şık salon dekorasyonları için kolay örnekler

Çağdaş ve şık bir salon dekorasyonu, orada geçirilen vaktin kalitesini arttıracaktır.

1/20

Modern ve şık salon dekorasyonu yapabilmeniz için 7 çarpıcı örnekleri sizin için bir araya getirdik.

2/20

Salonlar evlerimizin en merkezi, en gözle görülen yerleridir. Hane halkının hemencecik her cins yaşamsal faaliyeti bir evin salonunda odaklanır ve bir yönüyle de o salona biçimini verir.

3/20

Salonun dekorasyonu, renk tercihleri, yerleşimi gibi faktörler de keza ev halkının hayat kalitesi üzerinde dolaysız bir etkiye sahiptir ve tam da bu yüzden sandığımızdan çok daha önemlidir.

4/20

İyi ve üstüne düşünülmüş bir dekorasyona sahip, her yönüyle şık ve iç açıcı bir salon, oradan geçirilen vaktin kalitesini herkes için belirgin biçimde arttıracaktır.

5/20

1- Mavi Modern bir salon dekorasyonu nasıl olmalı sorusuna son derece yalın ve bir o kadar şık bir yanıt niteliğindeki bu salon, her açıdan konforlu bir yaşam alanı sunuyor.

6/20

Mavinin tüm tonları salon dekorasyonu için uygundur. Ferah bir hava yaratır ve içiniz açar.

7/20

2- Özel tasarım mobilyalar Bir evin dekorasyonu için özel olarak tasarlanan ve üretilen mobilyalar, hazır fabrikasyon mobilyalarla mukayese zeka kabul edilemeyecek bir estetik ve kalite sunarlar.

8/20

El işçiliğine dayanan ve ilgili evin benzersiz unsurlarına uygun bir şekilde üretilen bu mobilyalar her ne değin bir tedarik daha maliyetli olsalar da bunun hakkını fazlasıyla verirler.

9/20

3- Benzersiz loft şıklığı Loft tipi evler Avrupa ve Amerika ’da uzunca bir süreden beri bilhassa şehir merkezlerinde yaygın olsa da, ülkemizde oysa on sene değin bir geçmişe sahipler.

10/20

Buna karşın yeni cins ev projeleriyle bu iddialı kent evleri tez yaygınlaşıyor.

11/20

Ferah bir iç hacim kullanımının ön planda olduğu loftlarda salonların yeri de ayrıdır. Bu salon bu özel konumun hakkını vermeyi fazlasıyla başarıyor.

12/20

4- Düşük profilli mobilyalar Yüksek tavanlar bir evin kalitesini her anlamda arttırır ve bu türden bir niteliğin böylece de fazla alternatifi olduğu söylenemez.

13/20

Fakat evinizin tavan yüksekliği sizi memnun etme etmiyorsa düşük profilli mobilyalar seçim ederek daha ferah bir etraf tedarik edebilirsiniz. Bundan Başka bu şekilde salonunuz fazla daha çağdaş bir görünüme kavuşacaktır.

14/20

5- Minik bir salon, büyük enerji Kentler büyüdükçe mekânlar küçülüyor. Zira gelişen kentler bununla birlikte gelişen nüfus, haliyle çoğalan ev ve her türden hacim ihtiyacı anlamına geliyor.

15/20

Sonuç Olarak da evlerimiz küçülüyor, daha doğrusu yeni tür konutlarda bir küçülme eğilimi mevcut. Çağdaş mimarinin manâlı konu başlıklarından biri olan bu meseleyi, modern bir dekorasyonla minimize etmek muhtemel.

16/20

6- Eksik mobilyalı salonlar Oldukça eksik sayıda eşyayla dekore edilmiş ve çok ferah bir havası olan salonlar daha ferah bir etraf sunabilir.

17/20

7- Modern bir herzamanki Çağdaş bir dekorasyon tekrar tekrar için son moda mobilyaların, en trend renklerin bir araya gelmesiyle oluşturulmaz. Olağan bir tarzı modern bir dekorasyona yedirmek de pekâlâ mümkündür.

18/20

Aynı şekilde, alışılmış aramak, bin yıldır aynı şeylerin tekrarı olan donuk bir tasarım aramak değildir.

19/20

Kahverengi tonlarını mükemmel bir şekilde bir araya getiren bu salon, çağdaş bir klasiğin nasıl olabileceğine ilişkin veciz ve zinde bir ders niteliği taşıyor yaklaşık olarak.

20/20