Milliler, İspanya Maçı Hazırlıklarını Tamamladı!

Milliler, İspanya Maçı Hazırlıklarını Tamamladı!
Milliler, İspanya Maçı Hazırlıklarını Tamamladı!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başantrenör Ufuk Sarıca idaresinde Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilen idmanın son kısmı basın mensuplarına açık şekilde yapıldı. Ay yıldızlı ekip, antrenmanın bu bölümünde şut çalışması gerçekleştirdi.

öte yandan, idmanı Türkiye Basketbol Federasyonu (TFF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Ulusal Takımlardan Sorumluluk Sahibi Idare Heyeti Üyesi Hüseyin Beşok ve TBF CEO’su Ömer Onan da izledi.

Liderlik Aşkına

A Ulusal Erkek Takımımız, 2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri ilk turunda Letonya, Ukrayna ve İsveç ile birlikte yer aldığı B Grubu’nda oynadığı 6 maç sonunda 4 galibiyet, 2 mağlubiyet elde etti. Ay yıldızlılar, topladığı 10 puanla grubu zirvede bitirerek ikinci tura yükseldi.

Milliler, birincil turdaki puanların aynen taşındığı ikinci turda ise İspanya, Letonya, Karadağ, Ukrayna ve Slovenya ile birlikte I Grubu’nda mücadele ediyor.

Türkiye, Karadağ ve Slovenya ’yı mağlup etmesinin ardındaki bu turda 8 karşılaşmada 6 başarı elde ederek 8 maçta 7 galibiyeti yer alan lider İspanya ’nın peşinde 2. basamakta yer alıyor.

Statü doğrultusunda gruplarını birincil 3 sırada bitirecek takımlar, 31 Ağustos-15 Eylül 2019 tarihlerinde Çin’in konut sahipliğinde gerçekleşecek FIBA Dünya Kupası’nda yer alma hakkı elde edecek.

Türkiye ’nin maç programı şu şekilde:

29 Kasım 2018: Türkiye-İspanya

2 Aralık 2018: Karadağ-Türkiye

22 Şubat 2019: Türkiye-Slovenya

25 Şubat 2019: İspanya-Türkiye

Son Dakika Spor Haberleri için altında kaydırın.